Registreer voordelig jouw .ps domeinnaam

.ps
57 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PS domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in een Palestijnse .ps domeinnaam? Je controleert en registreert jouw .ps domein eenvoudig online bij Hostnet. Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in onder andere domeinregistratie, webhosting en virtual servers. Dus voor de registratie van jouw .ps domeinnaam kies je ook voor Hostnet.

.PS domein: domeinnaam van Palestina

De .ps domeinnaam is afkomstig van Palestina ofwel de Palestijnse Autoriteit of de Palestijnse Gebieden. Onder deze Palestijnse Gebieden behoren de Westelijke Jordaanoever, de Gazastrook en Oost-Jeruzalem. Sinds het jaar 2000 heeft Palestina de beschikking over haar eigen top level domein: het .ps domein. De Palestijnse .ps domeinnaam wordt met name gebruikt voor websites uit Palestina of voor websites die zich richten op de Palestijnse markt. Maar omdat het .ps domein door iedereen kan worden geregistreerd, wordt de .ps domeinnaam voor meerdere doeleinden gebruikt.

Online jouw .ps domeinnaam checken en registreren

Het is voor iedereen mogelijk om een Palestijnse .ps domeinnaam te kopen. Particulieren en bedrijven van over de hele wereld hebben de kans om een .ps domein vast te leggen. Heb je een goed idee voor een interessante .ps domeinnaam? Dan moet je eerst jouw domeinnaam checken op beschikbaarheid. Vervolgens regel je jouw .ps domeinaanvraag binnen enkele stappen. Een .ps domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn: de letters van a-z, de cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Zodra de aangevraagde .ps domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, bevestigen wij dit aan jou per e-mail.

.PS domeinregistratie bij Hostnet

Wil je naast jouw Palestijnse .ps domeinnaam nog andere domeinen vastleggen? Bij Hostnet kun je alle domeinnamen die wereldwijd worden aangeboden, registreren. Bekijk onze pagina over domeinnaamprijzen voor het volledige overzicht. De aanvraag van deze domeinen regel je net als bij jouw .ps domein gemakkelijk en snel online. Je kunt onder meer een:

Heb je al plannen voor jouw .ps domeinnaam? Hostnet heeft een groot assortiment van verschillende betrouwbare hostingdiensten: e-mailhosting, webhosting en Virtual Private Servers. Maar ook als je een of meerdere domeinnamen wilt verhuizen, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.