Registreer voordelig jouw .ro domeinnaam

.ro
89 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RO domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar een geschikte hostingpartij voor de registratie van je .ro domeinnaam? Hostnet bestaat sinds 1999 en is specialist op het gebied van domeinregistratie en hosting. Ook voor de registratie van jouw Roemeense .ro domein ben je hier aan het juiste adres.

.RO domeinnaam: domeinnaamextensie van Roemenië

De domeinextensie .ro is het officiële top level domein van Roemenië. Sinds de introductie in 1993 zijn er meer dan 500.000 .ro domeinnamen geregistreerd. In 2010 is het Roemeense .ro domein met 16,65% gegroeid, dit is iets boven het gemiddelde van andere Europese landen. Roemeense .ro domeinnamen worden met name in Roemenië zelf geregistreerd, maar daarnaast is .ro een aantrekkelijke domeinextensie voor buitenlandse bedrijven die actief zijn in Roemenië of voor particuliere initiatieven in Roemenië.

.RO domein via Hostnet registreren

Registreer jouw Roemeense .ro domeinnaam eenvoudig en snel bij Hostnet. Na controle of het gewenste .ro domein nog vrij is via een domeincheck, geef je aan dat je de domeinnaam wilt kopen. Nadat wij jouw .ro aanvraag hebben ontvangen, sturen wij jou een e-mail. Hierin wordt uitgelegd welke extra informatie wij van jou nodig hebben om jouw .ro domeinnaam op jouw naam te registreren. Indien de registratie van jouw .ro domein op particuliere naam is aangevraagd, geef je aan ons het nummer van jouw identiteitsbewijs of jouw Burgerservicenummer door. In het geval het om een zakelijke aanvraag gaat, wil de uitgevende instantie van .ro domeinnamen in het bezit komen van jouw KVK- en btw-nummer. Zodra jr de gegevens naar ons hebt gestuurd, wordt jouw .ro domeinnaam zo snel mogelijk geregistreerd.

.RO domeinnaam en webhosting

De bevestiging van jouw .ro domeinregistratie ontvang je van ons per e-mail. Je bent dan juridisch rechthebbende van jouw .ro domein en je kunt zelf bepalen wat je met de naam gaat doen. Heb je al een idee wat je met jouw .ro domeinnaam wilt gaan doen? Hostnet heeft verschillende diensten in het assortiment die wellicht iets voor je kunnen betekenen. Met een e-mailpakket van Hostnet is het mogelijk om e-mail te versturen en te ontvangen onder jouw .ro domeinnaam. Indien je naast e-mail tevens een website onder jouw .ro domein wilt plaatsen, bieden wij verschillende hostingoplossingen aan: hosting voor jouw website en Virtual Private Servers (VPS). Controleer eerst of de gewenste .ro domeinnaam nog vrij is en ga daarna meteen aan de slag met jouw .ro domein.

Meer domeinnamen registreren

Wil je naast een .ro domein meerdere domeinextensies aanvragen? Dan zit je bij Hostnet goed. Je kunt onder andere een:

Maar denk ook aan .org, .info en vele anderen. Heb je al een .ro domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.