Registreer voordelig jouw .rs domeinnaam

.rs
127 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RS domein registreren bij Hostnet

Wil je een Servische .rs domeinnaam registreren? Je controleert en registreert jouw .rs domein snel online bij Hostnet. Naast .rs domeinregistraties zijn wij specialist op het gebied van hosting en VPS'en. Kijk rustig rond op onze website om een goed overzicht te krijgen van al onze diensten en domeinnamen.

.RS domeinnaam van Servië domeinnaam van Servië

.RS is de officiële landdomeinnaam van Servië. De Republiek Servië ligt in het Zuidoosten van Europa en is sinds 5 juni 2006 een onafhankelijke staat. De .rs domeinnaam is de opvolger van het Joegoslavische .yu domein waar Servië eerst toe behoorde. Na de onafhankelijkheid in 2006, kreeg Servië in 2007 haar eigen domein: de .rs domeinnaam. Een Servische .rs domeinnaam kan door iedereen worden aangevraagd. Wil je een .rs domein aanvragen? Controleer dan via een online domeincheck welke mogelijkheden er nog open zijn.

Controleer en registreer jouw .rs domein

Om jouw Servische .rs domeinnaam te kopen, moet je eerst controleren of het gewenste .rs domein nog niet door iemand anders is geregistreerd. Is de gewenste .rs domeinnaam beschikbaar? Geef online aan dat je de naam wilt vastleggen. Zodra wij de aanvraag voor jouw .rs domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail. Hierin staat uitgelegd welke informatie wij van je nodig hebben om het .rs domein op jouw naam te registreren. 

Voorwaarden voor .rs domeinnamen

Zoals hierboven al is omschreven, dien je extra informatie zoals een KVK- of btw-nummer (indien van toepassing) te overleggen indien je een Servische .rs domeinnaam wilt registreren. Verder zijn er geen beperkingen voor de registratie van een .rs domeinnaam; iedereen met interesse in Servië kan een .rs domein registreren. Een .rs domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je mag gebruiken voor een .rs domein zijn alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en een streepje (-). Het .rs domein mag echter niet beginnen en eindigen met het streepje.

Registreer jouw .rs domeinnaam bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en is een specialist op het gebied van domeinnaamregistraties. De registratie van jouw Servische .rs domein handelen we dan ook spoedig en vakkundig voor je af. Wil je naast een .rs domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Kijk op onze website voor een volledig overzicht van de domeinnamen en prijzen. Je kunt onder meer een:

Maar denk ook aan .org, .info en vele anderen. Heb je al domeinen op jouw naam staan? Laat je domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze allemaal eenvoudig op 1 plek. Naast de registratie van domeinen heb je bij Hostnet een ruime keuze uit webhostingpakketten, zodat je jouw Servische .rs website snel online kunt zetten.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.