Registreer voordelig jouw .rw domeinnaam

.rw
379 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RW domein registreren bij Hostnet

Wil je een Rwandese .rw domeinnaam kopen? Je controleert en registreert jouw .rw domein snel online bij Hostnet. Naast .rw domeinregistraties zijn wij specialist op het gebied van hosting en VPS'en. Kijk rustig rond op onze website om een goed overzicht te krijgen van al onze betrouwbare diensten en de domeinextensies die wij aanbieden.

.RW domeinnaam van Rwanda

.RW is de officiële landdomeinnaam van Rwanda. De Republiek Rwanda ligt in Centraal-Afrika en wordt begrensd door Oeganda, Tanzania, Burundi en Congo-Kinshasa. De .rw domeinnaam bestaat sinds 1996 en is het country code top level domein van Rwanda. In eerste instantie wordt het .rw domein gebruikt in eigen land door particulieren en bedrijven die zijn gevestigd in Rwanda. Maar omdat de .rw domeinnaam vrij registreerbaar is, wordt deze ook door personen, bedrijven en organisaties buiten Rwanda aangevraagd. Wil je een .rw domeinnaam registreren? Dan moet je eerst jouw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid.

Controleer en registreer jouw .rw domein

Om jouw Rwandese .rw domeinnaam te kunnen registreren, dien je eerst te controleren of het gewenste .rw domein nog niet door iemand anders is geregistreerd. Is de gewenste .rw domeinnaam beschikbaar? Geef online aan ons door dat je de naam wilt registreren. Zodra wij de aanvraag voor jouw .rw domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij deze aanvraag gelijk digitaal door naar de uitgevende instantie van .rw domeinnamen. Zodra deze instantie de aanvraag van je .rw domein heeft goedgekeurd, ontvang je van ons een e-mail een bevestiging van jouw .rw domeinregistratie.

Voorwaarden voor .rw domeinnamen

Zoals hierboven al is omschreven, is het voor iedereen mogelijk om een Rwandese .rw domeinnaam aan te vragen en te registreren. Je hoeft dus geen inwoner van Rwanda te zijn of jouw bedrijf hoeft er niet te zijn gevestigd. Het enige waar je rekening mee dient te houden, is de opbouw van de .rw domeinnaam zelf. De uitgevende instantie van Rwandese .rw domeinen heeft namelijk bepaald dat een .rw domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je mag gebruiken voor jouw .rw domein zijn alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en een streepje (-). Het .rw domein mag echter niet beginnen en eindigen met het streepje.

Registreer jouw .rw domeinnaam bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en is een specialist op het gebied van domeinregistraties. De registratie van jouw Rwandese .rw domeinnaam handelen we dan ook spoedig en vakkundig voor je af. Wil je naast de registratie van een .rw domein nog andere domeinnamen registreren? Kijk op onze website voor een volledig overzicht van alle aangeboden domeinen. Je kunt onder andere een:

Naast de registratie van domeinen heb je bij Hostnet een ruime keuze uit betrouwbare webhostingpakketten, zodat je jouw Rwandese .rw website snel kunt publiceren. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare partij, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.