Registreer voordelig jouw .sg domeinnaam

.sg
58 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SG domein registreren bij Hostnet

Ook voor de registratie van jouw .sg domeinnaam uit Singapore ben je bij Hostnet op de juiste plek. Wij regelen jouw .sg domeinregistratie snel en tegen een aantrekkelijke prijs. Check eerst of de .sg domeinnaam die je wilt registreren nog beschikbaar is en regel de aanvraag van jouw .sg domein vervolgens eenvoudig online.

.SG domeinextensie van Singapore

Het country code top level domein van Singapore is de .sg domeinnaam. Singapore of de Republiek Singapore is het kleinste land in Zuidoost-Azië dat bestaat uit 63 eilanden. De .sg domeinnaam bestaat sinds 1988 en wordt met name vastgelegd door bedrijven en personen uit Singapore. In juni 2011 stond het aantal geregistreerde .sg domeinnamen op 45.890. De uitgevende instantie van het .sg domein heeft als eis voor een .sg domeinregistratie gesteld dat een aanvrager moet zijn gevestigd in Singapore. Dit kunnen bedrijven, organisaties en particulieren zijn.

.SG domeinnaam registreren

Wil je een .sg domeinnaam kopen? Controleer hier via een domeincheck of de gewenste .sg domeinnaam nog voorhanden is. Vraag vervolgens online jouw .sg domein aan. Naar aanleiding van jouw .sg aanvraag, sturen wij je een e-mail. Hierin geven wij je informatie over hoe je dient aan te tonen dat je bent gevestigd in Singapore. Zodra je de juiste gegevens aan ons hebt toegestuurd, sturen wij de aanvraag voor de registratie van jouw .sg domeinnaam door aan de uitgevende instantie van .sg domeinen. Jouw .sg domeinnaam wordt vervolgens zo spoedig mogelijk op jouw naam geregistreerd.

.SG domeinregistratie en hosting

Zodra Hostnet de informatie voor jouw .sg domeinregistratie heeft ontvangen, vragen wij jouw .sg domein aan bij de uitgevende instantie van .sg domeinnamen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail op het moment dat de .sg domeinnaam op jouw naam is geregistreerd. Weet je daarnaast al wat je met jouw .sg domein gaat doen? Hostnet heeft een aantal goede opties voor je. Onze e-mailpakketten maken het mogelijk dat je gebruik kunt maken van e-mail onder jouw .sg domeinnaam. Wil je naast e-mailen een website publiceren? Dan raden wij je een van onze betrouwbare webhostingpakketten aan. Controleer en registreer jouw .sg domeinnaam vandaag nog bij Hostnet.

Meer domeinnamen registreren

Heb je naast een .sg domein interesse in andere domeinextensies? Dan zit je bij Hostnet goed. Je vindt bij ons een ruim aanbod. Zo kun je onder andere een:

Heb je al meerdere domeinen in bezit? Laat dan jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.