Registreer voordelig jouw .si domeinnaam

.si
38 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SI domein registreren bij Hostnet

.SI domeinnamen registreer je natuurlijk ook bij Hostnet. Wij regelen jouw .si domeinregistratie snel en tegen aantrekkelijke prijzen. Check eerst of de .si domeinnaam die je wilt registreren nog beschikbaar is en regel de aanvraag van jouw .si domein vervolgens eenvoudig online.

.SI domeinnaam van Slovenië

.SI is de domeinextensie van Slovenië en bestaat sinds 1992. In eerste instantie was het erg moeilijk om in het bezit van een Sloveense .si domeinnaam te komen, omdat er veel voorwaarden aan een .si domeinregistratie waren verbonden. Zo was het in eerste instantie alleen mogelijk voor Sloveense bedrijven om een .si domein aan te vragen. Daarbij moest de aangevraagde naam overeenkomen met de geregistreerde bedrijfsnaam. Vanaf 2008 zijn de regels voor een .si domeinregistratie versoepeld. Particulieren en bedrijven van binnen en buiten Slovenië kunnen een .si domeinnaam kopen.

.SI registreren

De versoepeling van de regels voor een .si domeinregistratie heeft ertoe geleid dat er steeds meer .si domeinnamen worden aangevraagd. In april 2011 was het aantal geregistreerde .si domeinen opgelopen tot bijna 95.000. Heb je interesse in een Sloveense .si domeinnaam? Controleer via een domeincheck of de gewenste naam nog voorhanden is. Vraag vervolgens online jouw .si domein aan. Naar aanleiding van jouw .si aanvraag, dienen wij zo snel mogelijk de registratie in bij de uitgevende instantie. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van een succesvolle registratie van een .si domeinnaam.

.SI domeinnaam en hosting

Zodra Hostnet alle informatie voor jouw .si domeinregistratie heeft ontvangen, vragen wij jouw .si domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .si domeinen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail op het moment dat het .si domein op jouw naam is geregistreerd. Weet je verder al wat je met jouw .si domeinnaam wilt gaan doen? Hostnet heeft een aantal aantrekkelijke opties voor je. Onze e-mailpakketten maken het mogelijk dat je gebruik kunt maken van e-mail onder jouw .si domein. Wil je e-mailen en een website onder jouw .si domeinnaam? Dan raden wij je een van onze betrouwbare hostingpakketten aan. Controleer en registreer jouw .si domein vandaag nog bij Hostnet.

Meerdere domeinnamen registreren

Heb je naast een .si domein interesse in andere domeinextensies? Dan zit je bij Hostnet goed! Hebt keuze uit honderden extensies. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Heb je al een .si domein in bezit? Laat dan jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je jouw dienst bij een betrouwbare provider.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.