Registreer voordelig jouw .sk domeinnaam

.sk
44 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SK domein registreren bij Hostnet

Slowaakse .sk domeinnamen controleer en registreer je bij Hostnet. Wij zijn de specialist in domeinregistraties en regelen de registratie van jouw .sk domein snel en voordelig. Ook voor betrouwbare hosting ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

.SK top level domein van Slowakije

Het top level domein van Slowakije is de .sk domeinnaam. Toen Slowakije nog bij Tsjechoslowakije behoorde werd de .cs domeinextensie gebruikt. In 1993 is Tsjechoslowakije gesplitst in de 2 landen Tsjechië en Slowakije. Sinds die tijd is de .sk domeinnaam het officiële country code top level domein van Slowakije. Een Slowaakse .sk domeinnaam kan worden aangevraagd door in Slowakije geregistreerde personen en bedrijven.

.SK domeinnaam registreren

Wil je een .sk domeinnaam kopen? Het is voor alle personen en bedrijven mogelijk om een .sk domeinnaam te registrerenCheck eerst via een domeincheck of jouw gewenste .sk domein nog kan worden geregistreerd en nog niet is vastgelegd door een andere partij. Indien het .sk domein beschikbaar is, kun je online aan ons doorgeven dat je de naam wilt registreren. Wij vragen vervolgens direct de domeinnaam voor je aan.

Slowaakse .sk domeinregistratie bij Hostnet

Een Slowaakse .sk domeinnaam kan bestaan uit letters, getallen en een streepje -. De naam mag echter niet beginnen of eindigen met het streepje. Daarnaast bestaat een .sk domein uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. Heb je een goede .sk domeinnaam in je hoofd? Controleer hier of het .sk domein nog beschikbaar is. Naast het registreren van .sk domeinnamen kun je bij ons tevens terecht voor webhosting of VPS'en.

Meer domeinnamen registreren

Wil je naast een .sk domein meer domeinnamen aanvragen? Bij Hostnet heb je keuze uit honderden domeinextensies. Je kunt onder meer een:

Maar denk ook aan .store, .info, .net en vele anderen. Heb je al een domein op jouw naam staan? Laat je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.