Registreer voordelig jouw .tf domeinnaam

.tf
23 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TF domein registreren bij Hostnet

Wil je een .tf domeinnaam registreren? Bij Hostnet leg je een .tf domeinnaam snel, eenvoudig en voordelig vast. Je controleert jouw gewenste .tf domein direct online. Wanneer de domeinnaam vrij is, voltooi je jouw domeinregistratie binnen enkele stappen. Leg jouw favoriete .tf domeinnaam vast en beslis zelf wat je met de domeinnaam doet.

.TF domeinnamen uit de Franse Zuidelijke en Antarctische gebieden

De Franse Zuidelijke Antarctische gebieden beschikken over een eigen domeinextensie: .tf. De Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden liggen in de zuidelijke Indische Oceaan, een gedeelte van Antarctica en het zuiden van Afrika. Het betreft een overzees Frans gebied. Het beheer van .tf domeinnamen ligt bij de instantie AFNIC. Heb je een bepaalde connectie met de Franse Zuidelijke en Antarctische gebieden? Of heb je een andere reden om een .tf domeinnaam te kopen? Dan is het verstandig om jouw domeinnaam te checken op beschikbaarheid.

.TF domein checken en registreren

Een .tf domeinnaam is voor iedereen beschikbaar ter registratie. Heb je besloten om een .tf domein te registreren? Controleer en registreer het gewenste .tf domein dan binnen enkele stappen online. Hostnet onderhoudt het contact met de uitgevende instantie voor jou. Zodra wij de .tf domeinnaam voor jou hebben geregistreerd, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Daarna kun je met de domeinnaam aan de slag. 

.TF domeinregistraties en andere diensten bij Hostnet

Naast .tf domeinen beschikt Hostnet over een uitgebreid assortiment aan andere domeinnamen. Zo kun je onder andere een:

Besluit je om naast jouw .tf domeinnaam jouw naam ook nog in combinatie met andere extensies vast te leggen? Bij Hostnet is dat allemaal mogelijk. Net zoals je bij ons terecht kunt als je jouw domeinnaam wilt verhuizen. Voor e-mail en een website onder jouw .tf domeinnaam zit je bij Hostnet ook goed: maak gebruik van e-mailhosting en webhosting.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.