Registreer voordelig jouw .tj domeinnaam

.tj
64 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TJ domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw .tj domein uit Tadzjikistan vandaag nog snel en voordelig via Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .tj domeinnaam nog vrij is en regel vervolgens jouw .tj domeinregistratie binnen enkele stappen online. Registreer jouw eigen .tj domein en jij wordt juridisch rechthebbende van jouw .tj domeinnaam.

.TJ domeinnaam uit Tadzjikistan

Het .tj domein is de officiële country code top level domeinnaam van Tadzjikistan. De Republiek Tadzjikistan ligt in Centraal-Azië en grenst aan Oezbekistan, Kirgizië, China en Afghanistan. In 1997 werd de .tj domeinextensie opgericht, maar pas in 2004 werd de .tj domeinnaam opengesteld voor registratie. Vanaf toen was het voor iedereen mogelijk het .tj domein aan te vragen en registreren. Er zijn geen restricties verbonden aan .tj domeinregistraties, dus iedereen heeft de mogelijk om een .tj domein aan te vragen. Wil je een .tj domeinnaam kopen? Check dan eerst of de gewenste naam nog voorhanden is.

.TJ domein checken & registreren

Wil je een .tj domeinnaam registreren? Dan moet je eerst jouw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid. Je volgt vervolgens de online stappen en geeft uiteindelijk de aanvraag van jouw .tj domeinnaam aan ons door. Wij registreren het .tj domein op jouw naam, zodat jij de juridische rechthebbende wordt van de aangevraagde .tj domeinnaam. Er zijn dus geen restricties verbonden aan een .tj domeinregistratie, maar er gelden wel voorwaarden voor de domeinnaam zelf. Zo mag een .tj domein bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens. De tekens die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters van a-z, de cijfers 0-9 en het minteken (-).

.TJ en andere domeinen registreren bij Hostnet

Naast .tj domeinnamen heeft Hostnet een groot assortiment aan andere domeinnamen in huis. Wil je naast jouw .tj domeinnaam nog meer domeinen registreren? Dat kan allemaal bij Hostnet. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Je controleert en registreert al jouw domeinnamen snel en zonder moeite online. Maar jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet is ook eenvoudig.

Jouw .tj domeinnaam gebruiken

Om gebruik te kunnen maken van e-mailfunctionaliteiten onder jouw .tj domeinnaam en/ of een website te plaatsen onder jouw .tj domein, heeft Hostnet meerdere hostingdiensten voor je in de aanbieding. Voor het gebruik van e-mail heb je de keuze uit een van onze e-mailpakketten. Indien je naast e-mailen ook een website onder jouw .tj domeinnaam wilt plaatsen, bekijk dan onze webhosting.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.