Registreer voordelig jouw .tl domeinnaam

.tl
92 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TL domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw .tl domeinnaam uit Oost-Timor vandaag nog snel en voordelig via Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .tl domein nog voorhanden is en regel vervolgens jouw .tl domeinregistratie binnen enkele stappen via onze online bestelmodule. Door de .tl domeinnaam te registreren, word je juridisch rechthebbende van jouw .tl domein en kun je aan het werk met jouw eigen website.

.TL domein: ccTLD van Oost-Timor

Het .tl domein is het officiële top level domein van Timor-Leste ofwel Oost-Timor. De Democratische Republiek Oost-Timor is een land in Zuidoost-Azië dat vroeger bezet werd door Indonesië. In 2002 trad Oost-Timor toe tot de Verenigde Naties en vanaf 2005 kreeg het haar eigen .tl domeinnaam. Het .tl domein wordt veel aangevraagd door personen en bedrijven uit Oost-Timor en door bedrijven die een zakelijke connectie met Oost-Timor hebben. Het is voor iedereen vrij een .tl domeinnaam te kopen, dus er zijn volop mogelijkheden.

.TL domeinnaam registreren

Hostnet biedt jou de mogelijkheid om jouw gewenste .tl domeinnaam te registreren. Het .tl domein wordt op jouw naam geregistreerd, zodat jij de juridische rechthebbende van jouw .tl domeinnaam bent. Controleer eerst via een domeincheck op onze website of de gewenste .tl domeinnaam nog beschikbaar is om te registreren. Doorloop de volgende stappen en registreer het gewenste .tl domein. Er zijn geen restricties verbonden aan een .tl domeinregistraties, alleen gelden er voorwaarden voor de naam zelf. Zo mag een .tl domeinnaam bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens. De tekens die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters van a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

.TL en andere domeinnamen registreren bij Hostnet

Naast .tl domeinnamen heeft Hostnet een groot assortiment met andere domeinnamen. Wil je naast jouw .tl domein andere domeinnamen registreren? Dat is geen probleem, je controleert en registreert al jouw domeinen eenvoudig en snel online. Je kunt bijvoorbeeld ook een:

Jouw .tl domeinnaam gebruiken

Om gebruik te kunnen maken van e-mail en/ of een website te plaatsen onder jouw .tl domeinnaam, heeft Hostnet meerdere hostingoplossingen voor jou in huis. Voor het gebruik van e-mail heb je de keuze uit een van onze e-mailpakketten. Indien je naast e-mailen ook een website onder jouw .tl domein wilt plaatsen, bekijk dan onze webhosting. Heb je al een domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.