Registreer voordelig jouw .travel domeinnaam

.travel
166 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TRAVEL domein registreren bij Hostnet

Ben je werkzaam in de toerisme- of reisbranche? Heb je er wel eens over nagedacht om een .travel domeinnaam te registreren, zodat jouw website nog beter wordt gevonden op internet? Je controleert en registreert jouw gewenste .travel domein eenvoudig via Hostnet. Wij verzorgen jouw .travel domeinregistratie snel, adequaat en gedegen. Wil je naast de registratie van jouw .travel domeinnaam tevens kunnen e-mailen of een website publiceren onder jouw .travel domein? Dat is mogelijk met de betrouwbare hostingdiensten van Hostnet.

.TRAVEL domeinnaam voor de toerisme- en reisbranche

Het generieke top level domein .travel bestaat sinds 2005 en is geintroduceerd voor websites die iets hebben te maken met reizen of toerisme. De .travel domeinnaam is een herkenbare naam en daarom dan ook interessant indien je beter wilt worden gevonden op internet. Daarnaast geldt voor .travel domeinen dat ze goed worden gevonden in zoekmachines als Google. Dus door .travel website te publiceren, wordt jouw website beter opgepikt door zoekmachines dan andere domeinextensies. Het .travel domein kan worden aangevraagd door iedereen die een website wil maken met betrekking tot reizen of toerisme. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan luchtvaartmaatschappijen, attractieparken, hotels, resorts, reisbureaus, restaurants en cruisemaatschappijen. Ben je geïnteresseerd in reizen of toerisme en wil je een eigen site? Controleer de beschikbaarheid van jouw .travel domeinnaam dan nu snel online.

Voorwaarden .travel domeinregistratie

Een .travel domeinnaam kan worden aangevraagd door iedereen die interesse heeft in reizen of toerisme. Voordat je een aanvraag voor een .travel domein doet, dien je aan te geven waarvoor je een .travel domein wilt gebruiken. De uitgevende instantie van .travel domeinen heeft bepaald dat dit mogelijk is middels een UIN-nummer. Een UIN-nummer vraag je eenvoudig voor jouw organisatie aan via: https://www.travel.domains/?utm_medium=301&utm_source=travel.travel. Nadat je jouw .travel domeinnaam hebt aangevraagd en het UIN-nummer aan ons hebt doorgegeven, regelen wij jouw .travel domeinregistratie. Check online de beschikbaarheid van jouw gewenste .travel domein en vraag vervolgens jouw naam bij ons aan. Je ontvangt per e-mail van ons een verzoek om jouw UIN-nummer door te geven, zodat wij jouw .travel domeinnaam kunnen registreren bij de uitgevende instantie van .travel domeinen.

.TRAVEL domeinnaam checken en registreren

Wil je een of meerdere .travel domeinnamen kopen? Dan moet je eerst jouw favoriete domeinnaam checken op beschikbaarheid. Vervolgens vraag je jouw .travel binnen enkele online stappen bij ons aan. Naar aanleiding van deze aanvraag sturen wij jou een e-mail. Hierin leggen wij uit hoe je aan het benodigde UIN-nummer komt en hoe je dit nummer aan ons doorgeeft. Zodra wij dit van jou hebben ontvangen, vragen wij de registratie van jouw .travel domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .travel domeinen. Je ontvangt de bevestiging van jouw .travel domeinregistratie per e-mail. Een .travel domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

Hostnet reseller van OpenSRS - Tucows

Hostnet is al jarenlang reseller van OpenSRS - Tucows. OpenSRS - Tucows is een gevestigde naam in de domeinwereld en is een betrouwbare partner op het gebied van domeinregistraties. Ook voor het registreren van .travel domeinnamen werkt Hostnet samen met OpenSRS - Tucows. Jij vraagt jouw .travel domeinnaam bij Hostnet aan en als wij alle benodige gegevens hebben ontvangen, sturen wij jouw aanvraag door naar OpenSRS - Tucows. Die regelt jouw .travel domeinregistratie met de uitgevende instantie van .travel domeinen. Wil je meer informatie over de rechten en verantwoordelijkheden van een .travel domeinhouder? Op de website van ICANN staat hierover een uitgebreide uitleg.

Registreer jouw .travel domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .travel domeinnaam nog beschikbaar is, vul je het gewenste .travel domein in onze domeinchecker in. Je krijgt gelijk te zien of de gewenste .travel domeinnaam vrij is om te registreren en je kunt eenvoudig online aangeven dat je het .travel domein wilt aanvragen en registreren. Naast de registratie van jouw .travel domeinnaam, kun je bij Hostnet terecht voor goede hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij jou hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en .travel domeinregistraties is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinnamen die wereldwijd worden uitgegeven, ben je bij ons op de juiste plek. Zo kun je bijvoorbeeld ook een:

Maar denk ook aan .info, .org en vele anderen. Ben je al in bezit van een domein? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.