Registreer voordelig jouw .ua domeinnaam

.ua
104 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.UA domein registreren bij Hostnet

Wil je een Oekraïense .ua domeinnaam registreren? Bij Hostnet ben je aan het juiste adres voor jouw .ua domeinregistratie. Je controleert online of het gewenste .ua domein nog kan worden geregistreerd en je regelt vervolgens binnen enkele stappen de registratie van jouw .ua domeinnaam.

.UA domeinnaam van Oekraïne

De officiële country code top level domeinnaam van Oekraïne is het .ua domein. Oekraïne is een Oost-Europees land dat onder andere grenst aan de Zwarte Zee, Rusland, Polen, Slowakije en Roemenië. De .ua domeinnaam is in 1992 vrijgegeven voor registratie en begin 2011 stond het aantal geregistreerde .ua domeinen op ruim 534.000. Een Oekraïense .ua domein kan worden aangevraagd door bedrijven waarbij de aangevraagde domeinnaam moet overeenkomen met een in Oekraïne geldige, vastgelegde merknaam.

.UA domein checken en registreren

Wil je een Oekraïense .ua domeinnaam kopen? Beschik je over een merknaam die in de Oekraïne geldig is? Dan moet je eerst jouw domeinnaam checken op beschikbaarheid om hem te registreren. Een .ua domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die hiervoor zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Is het gewenste .ua domein nog vrij? Vraag jouw .ua domeinnaam online aan bij Hostnet.

Oekraïense .ua domeinnaam aanvragen

Regel de registratie van jouw .ua domein via Hostnet en je gaat in zee met een deskundige en professionele hostingprovider. Nadat je de gewenste .ua domeinnaam bij ons hebt aangevraagd, sturen wij jou een e-mail. Hierin staat vermeld welke gegevens wij van jou nodig hebben om het .ua domein op jouw naam te registreren. Als wij deze gegevens binnen hebben, regelen wij de registratie van jouw .ua domeinnaam snel en adequaat, zodat je binnen mum van tijd over jouw .ua domein kunt beschikken. Weet je al wat jij gaat doen met jouw .ua domeinnaam? Op onze website krijg je een uitgebreide uitleg over alle hosting-mogelijkheden die Hostnet in het assortiment heeft.

Meerdere domeinnamen registreren

WIl je naast een .ua domein ook andere domeinnamen aanvragen? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod aan domeinextensies. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Maar denk ook aan .info, .shop, .org en vele anderen. Heb je al een domein op jouw naam staan? Laat dan jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.