Registreer voordelig jouw .ac domeinnaam

www. .ac
49 , - p/j
8.4
864 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.AC domein registreren bij Hostnet

.AC domein registreren? Regel je .ac domeinregistratie binnen enkele stappen online bij Hostnet. Controleer hierboven of je gewenste .ac domeinnaam vrij is en regel de registratie van je .ac domein vandaag nog. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en snelle registratieprocedure is Hostnet de partner voor jouw .ac domeinregistratie.

Meer informatie over .ac domeinnamen

.AC: de domeinextensie van Ascension

Het officiële country code top level domein voor Ascension is .ac. Ascension ofwel Ascension Island is een eiland in de Atlantische Oceaan en ligt ten oosten van Brazilië. .AC domeinnamen bestaan sinds 1997 en zijn snel en eenvoudig door iedereen te registreren. Het .ac domein wordt voornamelijk geregistreerd door bedrijven en particulieren die zijn gevestigd op Ascension of die zakendoen in dit land. Daarnaast wordt het .ac domeinnaam in verschillende landen gebruikt voor academische doeleinden.

.AC: voorwaarden voor domeinregistratie

.AC domeinnamen kunnen door iedereen worden geregistreerd. Je hoeft dus niet te zijn gevestigd op Ascension of er zaken mee te doen. Het enige waar je rekening mee dient te houden als je een .ac domeinnaam wilt registreren, is het volgende. Een .ac domein mag minimaal 3 en maximaal 63 karakters bevatten. De toegestane karakters zijn: alle letters van het alfabet (a-z), alle cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag daarbij niet op de eerste en laatste plek van het .ac domein worden geplaatst. Wil je weten of jouw .ac domeinnaam nog beschikbaar is? Controleer dit dan snel online.

Registreer jouw .ac domeinnaam nu bij Hostnet

Voor een snelle en voordelige .ac domeinregistratie is Hostnet de beste partij. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen en het hosten van websites. Je controleert en registreert je .ac domeinnaam rap en simpel online. Daarna voeg je met één klik de gewenste webhosting voor je .ac domeinnaam toe. Je regelt bij ons alles online, zodat papieren contracten definitief verleden tijd zijn.