Registreer voordelig jouw .ai domeinnaam

www. .ai
89 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AI domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het .ai domein uit Anguilla en wil je dit zo snel mogelijk op jouw naam registreren? Controleer online of jouw gewenste .ai domeinnaam nog vrij is en registreer jouw .ai domein bij een van de grootste providers van Nederland, Hostnet. Naast domeinregistraties zijn wij je partner voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites.

.AI: top level domein van Anguilla

De country code top level domeinnaam van Anguilla is de .ai domeinnaam. Anguilla is een eiland in de Caribische Zee en behoort tot de Kleine Antillen. Het top level domein .ai wordt beheerd door de regering van Aguilla. De regering heeft besloten dat het voor iedereen mogelijk is om een .ai domeinnaam te registreren. Dus niet alleen voor inwoners, bedrijven en organisaties uit Anguilla is het .ai domein een interessante extensie. De .ai domeinnaam wordt namelijk ook gebruikt voor websites die gaan over artificial intelligence, ofwel kunstmatige intelligentie.

.AI domeinnaam registreren

Doe je zaken in Anguilla? Of houdt jouw bedrijf zich bezig met kunstmatige intelligentie? Dan is het goed om na te denken over een .ai domeinregistratie. Wil je een .ai domeinnaam registreren? Controleer online of het gewenste .ai domein beschikbaar is en geef de bestelling voor jouw .ai domeinnaam registratie aan ons door. Naar aanleiding van je aanvraag, registreren wij jouw .ai domeinnaam bij de uitgevende instantie van .ai domeinen. Zodra het .ai domein definitief op je gegevens is geregistreerd, sturen wij je een bevestiging per e-mail.

Registreer jouw .ai domein bij Hostnet

Een .ai domeinnaam uit Anguilla bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de nummers 0-9 en het minteken (-). Heb je trouwens al bedacht wat je met jouw .ai domein wilt doen? Voor alle soorten websites hebben wij geschikte hosting in huis. Zoals webhosting voor je website waarop je Joomla!, PrestaShop en WordPress kunt installeren. Maar ook voor jouw eigen VPS, Managed Services en voor het registreren van andere domeinnamen naast je .ai domeinnaam, is Hostnet de juiste keuze. Ontdek op onze pagina over domeinprijzen welke domeinextensies wij nog meer aanbieden.