Registreer voordelig jouw .ca domeinnaam

www. .ca
25 , - p/j
8.6
855 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.CA domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van uw Canadese .ca domeinnaam bent u bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden u met uw .ca domeinregistratie en regelen dat het .ca domein op uw naam wordt geregistreerd. Check of uw gewenste canadese .ca domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online aan.

Meer informatie over .ca domeinnamen

.CA domein: Canadese domeinextensie

Het officiële top level domein van Canada is .ca. De eerste .ca domeinnaam is geregistreerd in 1988 en sindsdien is het .ca domein gegroeid met zo'n 20% per jaar. In april 2011 stond het aantal .ca domeinregistraties op bijna 1,7 miljoen. Omdat het Canadese .ca domein alleen is te registreren door staatsburgers of bedrijven uit Canada zijn de meeste .ca websites gericht op de Canadese markt.

Local presence voor uw .ca domeinnaam

Indien u een Canadese .ca domeinnaam wilt registreren, is local presence in Canada vereist. De uitgevende instantie van .ca domeinnamen heeft bepaald aan welke voorwaarden een .ca aanvraag dient te voldoen. Voor een succesvolle registratie van uw .ca domein dient u als eerste te beschikken over een Canadees telefoonnummer en woonadres. Daarnaast zijn er meerdere voorwaarden opgesteld die u kunt teruglezen in de volgende pdf. Voldoet u aan deze voorwaarden? Controleer dan meteen of de gewenste .ca domeinnaam nog vrij is voor registratie.

.CA domeinnaam registreren bij Hostnet

Bent u actief op de canadese markt en wilt u een Canadese .ca website publiceren? Controleer dan meteen of het gewenste .ca domein nog beschikbaar is. Een .ca domeinnaam kan bestaan uit minimaal 2 en maximaal tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). U doorloopt de online stappen en vraagt uw .ca domeinnaam aan. Als reactie hierop ontvangt u van Hostnet een e-mail met daarin een uitleg over de extra gegevens die benodigd zijn om de .ca domeinnaam definitief op uw naam te kunnen registreren. Zodra u de benodigde informatie naar ons heeft gestuurd, dienen wij de aanvraag van uw .ca domein in bij de uitgevende instantie voor .ca domeinnamen.

Registreer .ca domeinen bij Hostnet

Hostnet is een betrouwbare hostingprovider die bestaat sinds 1999. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Naast de registratie van uw Canadese .ca domeinnaam kunnen wij de aanvraag van de meeste beschikbare domeinextensies wereldwijd voor u regelen. Naast alle soorten domeinregistraties beiden wij extra diensten voor uw .ca domein aan. Van e-mailhosting tot Virtual Private Servers en van betrouwbare webhosting tot uw eigen Dedicated Server. Dus, niet alleen voor uw .ca domeinregistratie bent u bij Hostnet aan het juiste adres.