Registreer voordelig jouw .hr domeinnaam

www. .hr
169 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HR domein registreren bij Hostnet

Wil je een Kroatische .hr domeinnaam vastleggen? Controleer of het gewenste .hr domein nog voorhanden is om te registreren en vraag de .hr domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen vervolgens binnen mum van tijd jouw .hr domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hr website.

.HR domein: top level domein van Kroatië

De .hr domeinnaam is het top level domein van Kroatië. De letters 'hr' staan voor de Kroatische naam voor Kroatië: Hrvatska. Het .hr domein is in 1993 geïntroduceerd in dit Zuid-Europese land. Sinds 2014 komt iedereen in aanmerking voor een .hr domeinnaam. Heb je interesse in een .hr domein? Je regelt jouw .hr domeinregistratie eenvoudig en snel bij Hostnet. Als eerste controleer je online of de gewenste Kroatische .hr domeinnaam nog vrij is. Vervolgens vraag je jouw .hr domein binnen enkele stappen bij ons aan.

.HR domeinnaam registreren

Een .hr domein kan dus door iedereen worden geregistreerd. Heb je jouw ogen laten vallen op een interessante .hr domeinnaam? Controleer dan eerst of jouw gewenste .hr domein nog vrij is om te registreren. Is dit het geval? Maak jouw .hr domeinregistratie online compleet bij Hostnet. Een .hr domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0-9, alle letters van het alfabet en het koppelteken (-).

.HR domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden aangeboden. Ook voor het registreren van je Kroatische .hr domein is Hostnet jouw partner. Zodra jouw aangevraagde .hr domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan ben jij rechthebbende van het .hr domein en kun je zelf gaan beslissen wat je met jouw .hr domeinnaam wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfuntionaliteiten onder jouw .hr domein, hosting aan te vragen voor jouw .hr website of een eigen virtuele server te bestellen.