Registreer nu voordelig uw .info domeinnaam

vul hier uw domeinnaam in:
Actie
van
14,50
voor
4
,
50

Hostnet is met 800.000 registraties dé domeinspecialist van Nederland
www.


.INFO domeinnaam vanaf 4,50

Wilt u vandaag nog een .info domein registreren? Als reseller van OpenSRS - Tucows regelt Hostnet uw .info registratie binnen enkele minuten online. Controleer hierboven of uw gewenste .info domeinnaam vrij is en registreer uw .info domein binnen enkele stappen via onze website.

Meer informatie over .info domeinnamen

Informatieve domeinnaam: .info

De extensie .info is in eerste instantie opgezet voor websites die informatie verstrekken. Veel organisaties en grote bedrijven gebruiken hun .info website dan ook om hun klanten of bezoekers te voorzien van informatie. Maar omdat voor de registratie van .info domeinnamen geen restricties gelden, worden veel websites met de .info extensie gebruikt voor commerciële- en marketingdoeleinden. Voor veel bedrijven en organisaties is het .info domein een goede vervanger van .com domeinnamen. Daarbij komt dat het woord info in veel landen hetzelfde betekent en dus herkenbaar is in vele talen en landen.

.INFO: steeds bekender en populairder

In 2000 werd besloten om naast de extensies .com, .net, .org, .edu, .gov, .int en .mil nieuwe generieke top level domeinnamen (gTLD), die worden gebruikt in het Internet Domain Name System (DNS), toe te voegen. Onder deze nieuwe gTLD's werd naast onder andere .biz en .pro ook de .info extensie geïntroduceerd. Op 1 oktober 2001 werd het voor het publiek daadwerkelijk mogelijk om een .info domeinnaam vast te leggen. De .info domeinnaam is populair geworden, omdat het als een goede vervanger van de .com domeinnaam kan dienen. Wilt u een .info domeinnaam vastleggen? Voor .info domeinregistraties is Hostnet reseller van OpenSRS - Tucows, samen regelen wij de registratie van uw .info domein snel en voordelig.

Hostnet reseller van OpenSRS - Tucows

Indien u een .info domeinnaam online bij Hostnet aanvraagt, wordt deze zo spoedig mogelijk omgezet in een definitieve registratie. Dit kunnen wij zo snel regelen, omdat wij reseller zijn van OpenSRS - Tucows. Door ons directe contact met OpenSRS - Tucows wordt uw online aanvraag bij Hostnet á la minute doorgestuurd naar OpenSRS - Tucows. Vervolgens zorgt OpenSRS - Tucows ervoor dat de registratie van uw .info domeinnaam wordt doorgestuurd naar de uitgevende instantie van .info domeinnamen. Als alle gegevens correct zijn, wordt uw aanvraag van uw .info domeinnaam direct goedgekeurd en omgezet tot een definitieve registratie. Alle rechten en plichten die een houder van een .info domeinnaam heeft, staan omschreven in het volgende document van ICANN.

.INFO registratievoorwaarden

Het is voor iedereen mogelijk een .info domeinnaam te registreren. Er zijn geen restricties verbonden aan een .info domeinregistraties, dus particuliere en zakelijke klanten van over de hele wereld kunnen een .info domeinnaam aanvragen. Daarnaast gelden voor de registratie van een .info domeinnaam de volgende voorwaarden:

  • Alle letters (a-z) en cijfers (0-9) zijn toegestaan.
  • Het minteken (-) mag worden gebruikt, maar niet aan het begin en aan het eind van de .info domeinnaam.
  • Een .info domein dient uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters te bestaan.

Wilt u weten of uw gewenste .info domeinnaam beschikbaar is? Controleer dit meteen online.

Controleer en registreer uw .info domein

Zoals wij hierboven al vermeldden, regelt u makkelijk en snel uw .info domeinregistratie bij Hostnet. Door onze goede samenwerking met OpenSRS - Tucows wordt een .info aanvraag meteen doorgezet naar de uitgevende instantie van .info domeinen. Het enige wat u hoeft te doen, is het controleren en aanvragen van uw gewenste .info domeinnaam. Dit alles kan eenvoudig, binnen enkele stappen via ons online besteltraject. Indien u naast de registratie van een .info domeinnaam tevens een aanvullende dienst wilt bestellen, doet u dit tevens in ons online besteltraject. Wel zo makkelijk: zodra de .info op uw naam wordt geregistreerd, kunt u meteen aan de slag.

Hosting voor uw .info domeinnaam

Hostnet biedt meerdere aanvullende diensten voor uw domeinnaam aan. De bekendste dienst is ongetwijfeld hosting. Met onze verschillende hostingpakketten heeft u onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van e-mail onder uw domeinnaam (e-mailpakketten) of kunt u webhosting aanvragen zodat u uw website online plaatst en tevens de mogelijkheid heeft om e-mail te gebruiken. Met webhosting heeft u de keuze uit verschillende pakketten, zodat u altijd een passende oplossing vindt voor uw .info website. Als laatste heeft Hostnet Eigen Servers in haar assortiment. Eigen Servers zijn met name geschikt indien u zelf het beheer in handen wilt houden of indien u een grote website of applicatie wilt draaien. Het is allemaal mogelijk bij Hostnet.

Uw .info domein doorsturen of beheren

Naast de bovenstaande hosting-mogelijkheden, biedt Hostnet een aantal diensten aan die alles hebben te maken met het beheren van uw .info domein. Als eerste bieden wij de dienst Domeinnaam doorsturen aan. Hiermee worden bezoekers van uw domeinnaam automatisch doorgestuurd naar een andere domeinnaam of IP-adres. Dit doorsturen is tevens mogelijk voor uw .info e-mailadres. Naast het doorsturen van uw .info domeinnaam zijn er 2 mogelijkheden om uw .info domeinnaam te beheren. Als eerste is dit met DNS-beheer. Met DNS-beheer beheert u de DNS-instellingen van al uw domeinen. De tweede optie is Wijziging nameservers. Hiermee is het voor u mogelijk om uw bij Hostnet geregistreerde .info domeinnaam op uw eigen DNS-server te beheren. U heeft gratis de beschikking over de laatste 2 opties nadat u een .info domeinnaam heeft geregistreerd.

Uw .info domeinnaam naar Hostnet verhuizen

Heeft u een .info domeinnaam geregistreerd bij een andere provider en wilt u deze naar Hostnet verhuizen? Dat is geen probleem, u dient de onderstaande stappen te volgen om uw .info domeinnaam met succes en snel te verhuizen:

  • Ga naar de verhuispagina en vul de benodigde gegevens in.
  • Geef aan uw huidige provider de opzegging van uw .info door.
  • U ontvangt van uw huidige provider een autorisatiecode of EPP-code (indien dit niet het geval is, dient U contact op te nemen met uw huidige provider).
  • De verhuizing van uw .info domeinnaam wordt in gang gezet: Hostnet geeft uw gegevens door aan OpenSRS - Tucows.
  • OpenSRS - Tucows stuurt een e-mail naar het e-mailadres dat staat genoteerd als Administrative contact.
  • U dient de instructies in de e-mail van OpenSRS - Tucows op te volgen. U geeft hier tevens de ontvangen autorisatiecode of EPP-code op.

U heeft 7 dagen om op de e-mail van OpenSRS - Tucows te reageren. De verhuizing van uw .info domein wordt stopgezet als dit niet binnen die 7 dagen gebeurt. Op het moment dat alle juiste gegevens zijn doorgegeven, wordt uw .info domeinnaam binnen 6 dagen verhuisd. Bij een succesvolle verhuizing ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Wegverhuizen van uw .info domein

Heeft u uw .info domeinnaam bij Hostnet geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar een andere provider? Om een .info domein succesvol te verhuizen, dient u als eerste uw .info domeinnaam bij Hostnet op te zeggen. Een beëindiging van uw .info domein dient u aan ons door te geven via Mijn Hostnet. Log in op Mijn Hostnet en volg het stappenplan. Nadat u uw .info domein heeft opgezegd, ontvangt u per e-mail van Hostnet een bevestiging van de opzegging. Daarnaast ontvangt u een aparte e-mail van Hostnet met een autorisatiecode. Bewaar deze code goed, want deze dient u later te gebruiken bij de bevestiging van de verhuizing van uw .info domeinnaam.

.INFO domeinnaam overdragen

Is uw bedrijfsnaam veranderd? Of wilt u uw .info domeinnaam verkopen? In deze gevallen dient u uw .info domein over te dragen. Het overdragen van een domeinnaam is het overzetten van uw .info domeinnaam naar een andere houder. Voor het aanvragen van een overdracht, volgt u onze procedure.

Meerdere extensies registreren

U legt eenvoudig online de registratie van uw .info domeinnaam vast. Wilt u meerdere extensies registreren? Dat is geen probleem, tijdens uw .info bestelling heeft u tevens de mogelijkheid om alle ander extensies die Hostnet aanbiedt, vast te leggen. In een oogopslag ziet u welke extensies er nog voor uw domeinnaam beschikbaar zijn om te registreren. In slechts enkele klikken, registreert u naast uw .info domein bijvoorbeeld een .com, .nl, .eu of .net domeinnaam. Wilt u weten welke extensies wij aanbieden? Op onze domeinnamen extensies pagina staan alle extensies overzichtelijk voor u op een rij.

Uw .info domeinregistratie regelt u bij Hostnet

Weet u al welke .info domeinnaam u wilt registreren? Wacht niet te lang en leg uw domeinnaam vandaag nog vast. U controleert en registreert uw .info domein gewoon online bij Hostnet. U hoeft dus geen papieren te printen, in te vullen en terug te sturen. Alles wordt onmiddellijk online geregeld, zodat u snel over uw .info domeinnaam beschikt. Indien u tijdens uw domeinregistratie tevens een aanvullende dienst als hosting bestelt, kunt u vandaag nog aan de slag. En met de uitgebreide handleidingen op onze Heldpesk-website zet u uw .info website in een mum van tijd online.

Andere bezoekers bekeken ook: