Registreer voordelig jouw .md domeinnaam

www. .md
209 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MD domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog online jouw .md domein uit Moldavië bij Hostnet. Wij verzorgen jouw .md domeinregistratie snel en adequaat. Wil je naast de registratie van jouw .md domeinnaam kunnen e-mailen of een website publiceren onder jouw .md domein? Dat is mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MD domeinnamen: extensie van Moldavië

De .md domeinnaam is de officiële landdomeinnaam van Moldavië, een republiek in Zuidoost-Europa. Moldavië behoorde tot 1991 bij de Sovjet-Unie en heeft daarna als onafhankelijk land haar bestaan gevonden. In 1994 kreeg Moldavië de beschikking over haar eigen .md top level domein. .MD domeinnamen worden natuurlijk veel geregistreerd door inwoners en bedrijven in Moldavië zelf. Maar daarnaast is .md een populaire domeinextensie in de medische wereld. Medici, dokters, ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven zijn zeer geïnteresseerd in het .md domein.

.MD domein registreren

Heb je zakelijke of particuliere banden met Moldavië? Of ben je werkzaam in de medische wereld? Ben je op zoek naar een aantrekkelijke domeinnaam voor jouw website? Denk dan eens aan een .md domein uit Moldavië. Deze domeinextensie wordt steeds populairder over de hele wereld. Het is voor iedereen mogelijk een .md domeinnaam te registreren, dus hoe eerder je erbij bent des te beter. Je controleert online of het gewenste .md domein nog beschikbaar is. Vervolgens vraag je jouw .md domeinnaam eenvoudig bij ons aan. Zodra de naam op jouw gegevens is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail bericht over. Een .md domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .md domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (?).

Registreer jouw .md domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .md domeinnaam uit Moldavië nog vrij is, vul je het gewenste .md domein in onze domeinchecker in. Je ziet gelijk of de .md domeinnaam beschikbaar is en geeft eenvoudig online aan dat je het .md domein wilt registreren. Naast de registratie van jouw .md domeinnaam, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij jou hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en jouw .md domeinregistratie is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven, zit je hier goed.