Registreer voordelig jouw .pm domeinnaam

.pm
19 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PM domein registreren bij Hostnet

Jouw .pm domeinnaam kun je direct online registreren bij Hostnet. Hostnet regelt jouw domeinregistratie op adequate en snelle wijze voor je. Naast de registratie van .pm domeinnamen ben je bij Hostnet aan het juiste adres voor webhosting, virtuele servers en Managed Services. Check of jouw favoriete .pm domein nog vrij is en regel jouw registratie vandaag nog.

Een .pm domeinnaam uit Saint-Pierre en Miquelon

.PM is de extensie van domeinnamen van de Noord-Amerikaanse eilandengroep Saint-Pierre en Miquelon. De eilandengroep maakt onderdeel uit van Frankrijk. Saint-Pierre en Miquelon, ook wel Collectivité Territoriale Saint-Pierre-et-Miquelon genoemd, bestaat uit 8 kleine eilanden in het noorden van de Atlantische Oceaan, in de buurt van Canada. Het beheer van .pm domeinnamen is in handen van het Franse NIC.

Registreren van het .pm domein

Wil je een .pm domeinnaam kopen? Dan moet je eerst jouw domeinnaam checken op beschikbaarheid. De .pm domeinnaam is vrij te registreren. Dat wil zeggen dat iedereen een .pm domein mag vastleggen. Er zijn geen speciale voorwaarden waar je aan dient te voldoen. De eerste stap om een .pm domeinnaam te registreren, is checken of de door jou gewenste domeinnaam beschikbaar is. Hiervoor geldt het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. De domeinnaam wordt aan jou toegewezen, wanneer je de eerste bent die een geldige aanvraag voor de desbetreffende .pm domeinnaam doet. Wanneer de domeinnaam nog vrij is, kun je de domeinnaam direct, binnen enkele stappen online registreren bij Hostnet. Wij regelen daaropvolgend de aanvraag bij de uitgevende instantie van .pm domeinnamen. Zodra wij het .pm domein voor jou hebben geregistreerd, krijg je van ons een bevestiging per e-mail.

Behoefte aan iets anders dan een .pm domeinregistratie?

Naast .pm domeinregistraties biedt Hostnet heel veel andere domeinextensies aan. Je kunt onder meer een:

Ook voor andere diensten ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wanneer je een website online wilt zetten onder jouw domeinnaam, maak je gebruik van webhosting bij Hostnet. Wanneer je wilt e-mailen onder een domein, maak je gebruik van onze e-mailhosting. Ook Managed Services en Virtual Private Servers bestel je bij Hostnet. Wil je een of meerdere domeinnamen verhuizen? Dat kan. Op al deze diensten levert Hostnet uitstekende en betrouwbare service.