Registreer voordelig jouw .store domeinnaam

www. .store
Actie 59,- 9 , - 1e jaar

Ondernemer Kirsten Perzlmeier boekt succes met .store

Broodjeszaak Brood.Store weet zich te onderscheiden met een originele naam. Eigenaresse Kirsten: “Deze domeinnaam was vrij en we dachten: dat is ‘m. De naam is heel makkelijk, heel simpel. Het was een spontane keuze.”

8.4
864 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.STORE domein registreren bij Hostnet

Door de brede betekenis van het woord 'store', dat zowel winkel als opslag betekent, is de .store extensie op vele manieren in te zetten. Een .store domeinnaam is ideaal voor winkeleigenaars. Of je nu spijkerbroeken of servies verkoopt, met .store weet je doelgroep je via zoekmachines makkelijker te vinden. Daarnaast is de .store extensie perfect voor degenen die zich bezighouden met de opslag van data, zoals softwaredevelopers, en opslag van goederen.