Registreer voordelig jouw .ua domeinnaam

www. .ua
89 , - p/j
8.4
864 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.UA domein registreren bij Hostnet

Wil je een Oekraïense .ua domeinnaam registreren? Bij Hostnet ben je aan het juiste adres voor jouw .ua domeinregistratie. Je controleert online of het gewenste .ua domein nog kan worden geregistreerd en je regelt vervolgens binnen enkele stappen de registratie van jouw .ua domeinnaam.

Meer informatie over .ua domeinnamen

.UA domeinnaam van Oekraïne

De officiële country code top level domeinnaam van Oekraïne is het .ua domein. Oekraïne is een Oost-Europees land dat onder andere grenst aan de Zwarte Zee, Rusland, Polen, Slowakije en Roemenië. De .ua domeinnaam is in 1992 vrijgegeven voor registratie en begin 2011 stond het aantal geregistreerde .ua domeinen op ruim 534.000. Een Oekraïense .ua domein kan worden aangevraagd door bedrijven waarbij de aangevraagde domeinnaam moet overeenkomen met een in Oekraïne geldige, vastgelegde merknaam.

.UA domein checken en registreren

Wil je een Oekraïense .ua domeinnaam registreren? Beschik je over een merknaam die in de Oekraïne geldig is? Controleer dan hier of het gewenste .ua domein nog beschikbaar is om te registreren. Een .ua domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die hiervoor zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Is het gewenste .ua domein nog vrij? Vraag jouw .ua domeinnaam online aan bij Hostnet.

Oekraïense .ua domeinnaam aanvragen

Regel de registratie van jouw .ua domein via Hostnet en je gaat in zee met een deskundige en professionele hostingprovider. Nadat je de gewenste .ua domeinnaam bij ons hebt aangevraagd, sturen wij jou een e-mail. Hierin staat vermeld welke gegevens wij van jou nodig hebben om het .ua domein op jouw naam te registreren. Als wij deze gegevens binnen hebben, regelen wij de registratie van jouw .ua domeinnaam snel en adequaat, zodat je binnen mum van tijd over jouw .ua domein kunt beschikken. Weet je al wat jij gaat doen met jouw .ua domeinnaam? Op onze website krijg je een uitgebreide uitleg over alle hosting-mogelijkheden die Hostnet in het assortiment heeft.