Managed Hosting Klantcases Online marketingbureau Grizzly New Marketing

Klantcase:

Marketingbureau Grizzly New Marketing

Marketingbureau

Grizzly New Marketing is een online marketingbureau dat voor honderden klanten websites beheert. Een standaard hostingpakket voldeed niet meer aan de wensen en behoeften van het bureau. Daarom besloten ze de expertise van Hostnet in te schakelen. Ontdek wat Hostnet met Managed Hosting voor Grizzly New Marketing kon betekenen.

  • Situatie
  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Resultaat

Grizzly New Marketing is een online marketingbureau in Breda dat gespecialiseerd is in zoekmachinepositionering. Sinds 2001 zorgen de medewerkers ervoor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven in Google, maar ook in andere belangrijke nationale en internationale zoekmachines. Naast zoekmachineoptimalisatie houdt Grizzly New Marketing zich sinds enkele jaren bezig met het ontwikkelen van websites. Inmiddels beheert het bureau de websites van honderden klanten.

Om een website online te houden, is er natuurlijk een hostingpakket nodig. Een standaard hostingpakket voldeed al snel niet meer aan de wensen en behoeften van Grizzly New Marketing. Het bureau beheert immers een groot aantal websites. Kortom, ze hadden een hostingoplossing op maat nodig.

Bas van Dijk, SEO developer en teamleider bij Grizzly New Marketing, legt uit: “Door de grote hoeveelheid klanten moest er een hostingoplossing komen waarmee wij eenvoudig alle websites van onze klanten kunnen beheren. Ook vonden wij het belangrijk weinig tijd kwijt te zijn aan het onderhouden en het updaten van de servers. Bovendien wilden we er honderd procent zeker van zijn dat de servers waar de websites van onze klanten op staan, veilig en betrouwbaar zijn. Na uitvoerig overleg waren wij ervan overtuigd dat Hostnet ons die zekerheid kon bieden.”

De medewerkers van Grizzly New Marketing zijn goed in het realiseren van websites, het opzetten van online marketingcampagnes, en het continue beheer van deze websites en campagnes. Daar willen zij dan ook fulltime mee bezig zijn. Van Dijk zegt hierover: “Het onderhouden van een server behoort niet tot onze specialismen. Daarom hebben wij gekozen voor managed hosting, waarbij een erkende expert als Hostnet dit voor ons regelt. Bij Hostnet staat een persoonlijke accountmanager voor ons klaar, bij wie we met vragen of problemen terecht kunnen.”

Van Dijk vervolgt: “Wij vonden het lastig te bepalen hoe we onze servers bij Hostnet wilden inrichten. Geen website is hetzelfde, dus moet met alles rekening worden gehouden. Hostnet heeft ons op dat vlak uitstekend geholpen.”

Van Dijk vertelt: “Begin 2016 zijn wij gestart met managed hosting van Hostnet. Inmiddels staan er honderden websites live, verspreid over verschillende servers. Managed hosting van Hostnet voldoet aan al onze verwachtingen. Wij kunnen altijd rekenen op support wanneer we dat nodig hebben. Bovendien zorgt Hostnet ervoor dat de servers up-to-date zijn en beveiligd worden tegen hackers."

Dankzij Managed Hosting kan Grizzly New Marketing zich focussen op zijn eigen business. Dit ervaren de medewerkers als een groot voordeel: "Met managed hosting kunnen wij ons volledig richten op het ontwikkelen van websites. Wij hoeven ons zelden bezig te houden met randzaken. Als er problemen zijn, dan melden wij dit. Doorgaans heeft Hostnet het probleem snel opgelost", aldus Van Dijk.

Concluderend zegt Van Dijk het meest tevreden te zijn over de uptime van de servers en de service die Hostnet biedt. Hij licht toe: "Wij hebben bij Hostnet nog nooit te maken gehad met downtime van een website. En als we Hostnet bellen, krijgen we altijd iemand aan de telefoon en staan we praktisch nooit in de wacht. Daarnaast sturen de medewerkers van Hostnet ons nooit van het kastje naar de muur. Wij worden altijd direct geholpen.”

Met managed hosting kunnen wij ons volledig richten op websiteontwikkeling.

Bas van Dijk, Teamleider Webdevelopment

Over Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing is een in Breda gevestigd zoekmachinemarketingbureau en heeft jarenlange ervaring met zoekmachinepositionering. Sinds 2001 heeft Grizzly New Marketing voor meer dan 5000 bedrijven ruim 1.000.000 topposities in Google gegenereerd.

Grizzly zorgt ervoor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven binnen de belangrijkste nationale en internationale zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Dit doen ze met succes voor uiteenlopende klanten, van het midden- en kleinbedrijf tot multinationals.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op via:

Lees meer klantcases

Gorilla Stichting

Voor een stichting zijn donaties hard nodig. De Gorilla Stichting kiest daarom voor Performance Hosting, zodat donateurs snel actie kunnen ondernemen op de website.

Friesland Centraal

Een eigen server, constante back-ups én meer conversie: Friesland Centraal ging voor Performance Hosting van Hostnet, om zo klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Barbecue Budding

De website van Barbecue Budding werd te groot voor shared webhosting. De cateraar stapte over naar Performance Hosting en zag al snel een verhoogde snelheid, kwaliteit en prestatie.

Digital Agency Into The Source

Into The Source zocht passende hosting voor het nieuwe digitale platform van PEC Zwolle. Managed Hosting van Hostnet bleek de oplossing.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.