Managed Hosting Klantcases Marketingbureau Only the Brave

Klantcase:

Marketingbureau Only the Brave

Marketingbureau

Als marketingbureau wil je je bezighouden met de ontwikkeling van digitale platformen voor je klanten, niet met de hosting daarvan. En hoewel het voordelig lijkt om dat in eigen hand te houden, is tijd uiteindelijk geld. Only the Brave was toe aan een professionaliseringsslag op het gebied van hosting. Om opdrachtgevers de beste mogelijkheden, performance en support te bieden, schakelde het bureau de hulp in van Hostnet.

  • Situatie
  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Resultaat

Marketingcommunicatiebureau Only the Brave helpt zijn opdrachtgevers zich strategisch te ontwikkelen en zich zo te positioneren dat zij boven de massa uitstijgen. Strategie en positionering vormen het fundament. Hierna helpt het bureau bij het uitwerken van communicatiemiddelen (zowel on- als offline).

De online tak van Only the Brave groeit hard. Hierdoor ontwikkelt het bureau voor steeds meer bedrijven online platformen en andere online activiteiten. Only the Brave wil hierbij zijn opdrachtgevers verzekeren van de beste mogelijkheden, performance en support.

Edwin Bax, directeur en eigenaar van Only the Brave, legt uit: “We hadden het idee dat we wat achterliepen als het gaat om hosting en alles wat daarbij hoort. Only the Brave was dus toe aan een professionaliseringsslag op dat gebied. We wilden graag een moderne omgeving met meer mogelijkheden, én goede service en support. Overstappen zonder hinder voor onze opdrachtgevers, vormde voor ons de grootste uitdaging.”

“Hostnet wilde als enige van de 3 geselecteerde partijen een afspraak inplannen om kennis te maken en onze wensen te bespreken”, aldus Bax. Only the Brave koos uiteindelijk voor Managed Hosting van Hostnet. Bax legt uit: “Dankzij Managed Hosting kunnen wij ons met onze eigen expertise bezighouden. De techniek erachter regelt Hostnet. En daar hebben we alle vertrouwen in. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat een hostingpartij goede support biedt, zowel telefonisch als via chat.”

Zo’n grote migratie valt volgens Bax niet mee. "Het is enorm veel werk om online omgevingen van opdrachtgevers vlekkeloos over te zetten. Maar met de hulp van Hostnet is dat goed gelukt!"

Bax deelt de ervaringen van Only the Brave: “Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste technologieën en mogelijkheden. Daarom hebben we experts om ons heen verzameld die ons daarin begeleiden en ondersteunen.”

Volgens Bax is de organisatie het meest tevreden over de goede support en de vele technische mogelijkheden van Managed Hosting. Hij omschrijft Hostnet als 'een gedegen partij die Only the Brave verder helpt'. Bax beveelt Hostnet dan ook zeker aan.

We zijn met Managed Hosting verzekerd van goede service.

Edwin Bax, directeur en eigenaar

Over Only The Brave

Wat raakt, zorgt voor effect. Dat is een belangrijk credo van Marketingbureau Only the Brave. Only the Brave creëert concepten die hun doelgroep in het hart raken. Ze brengen graag mensen in beweging en zetten ze het liefst ook nog aan het denken. Ze gaan the extra mile om het voor het product van hun opdrachtgever, loyale klanten en ware ambassadeurs te creëren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op via:

Lees meer klantcases

Gorilla Stichting

Voor een stichting zijn donaties hard nodig. De Gorilla Stichting kiest daarom voor Performance Hosting, zodat donateurs snel actie kunnen ondernemen op de website.

Friesland Centraal

Een eigen server, constante back-ups én meer conversie: Friesland Centraal ging voor Performance Hosting van Hostnet, om zo klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Barbecue Budding

De website van Barbecue Budding werd te groot voor shared webhosting. De cateraar stapte over naar Performance Hosting en zag al snel een verhoogde snelheid, kwaliteit en prestatie.

Digital Agency Into The Source

Into The Source zocht passende hosting voor het nieuwe digitale platform van PEC Zwolle. Managed Hosting van Hostnet bleek de oplossing.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.