Nieuws Nieuw: boost je site met Performance Hosting

Nieuws

Nieuw: boost je site met Performance Hosting

Geplaatst op: 19-08-2021

Heb jij een grote website met veel bezoekers? Dan hebben we goed nieuws voor je. Onze nieuwe dienst Performance Hosting is speciaal ontwikkeld voor websites zoals die van jou. Dankzij een geoptimaliseerde server geniet je van de beste performance.

Wat is Performance Hosting?

Performance Hosting is onze nieuwe hosting-oplossing voor groeiende websites. Wij hosten je website(s) op een geoptimaliseerde VPS. Deze VPS is volledig ingericht op het boosten van je performance. Je beschikt bijvoorbeeld over Memcached-ondersteuning en dedicated resources. Zo helpen we jou om je site op topsnelheid te laten draaien. Een ander voordeel is dat wij de VPS voor je beheren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om beveiliging, onderhoud of updates. Wij regelen het voor je, zodat jij kunt focussen op je projecten.

Groeit je business? Dan groeien wij met je mee. Er zijn verschillende Performance Hosting-pakketten beschikbaar, zodat je nooit te veel betaalt. Upgraden doe je eenvoudig via Mijn Hostnet. Ook kun je jouw server zelf uitbreiden met extra schijfruimte.

Voor wie is Performance Hosting geschikt?

Performance Hosting is geschikt voor ondernemers met een of meerdere groeiende websites. Daarbij kun je denken aan een goedlopende webshop of een website die veel bezoekers ontvangt. Ook wanneer je als ontwikkelaar websites voor klanten beheert, is Performance Hosting voor jou geschikt.

Meer weten of direct bestellen? 

Je kunt jouw Performance Hosting-pakket bestellen via Mijn Hostnet of onze pagina over Performance Hosting. Heb je vragen of wil je advies? Neem contact op met onze accountmanagers via 020-7500801 of am@hostnet.nl.

Meer nieuws van Hostnet

Koningsdag 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is onze Klantenservice gesloten.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.