Nieuws Nieuw: Hostnet Academy - alles voor jouw (online) succes

Nieuws

Nieuw: Hostnet Academy - alles voor jouw (online) succes

Geplaatst op: 13-09-2017

Met trots presenteren we Hostnet Academy: een nieuw online platform voor ondernemend Nederland. Met Hostnet Academy hopen we je nog beter op weg te helpen met jouw website en (online) business. Wil je weten wat Hostnet Academy precies is en wat je kunt verwachten op dit platform? Lees dan verder.

Wat is Hostnet Academy?

Op Hostnet Academy verzamelen wij de beste tips en tricks voor ondernemend Nederland. Voorheen kon je voor onze content op verschillende plekken terecht - denk aan het Hostnet Blog, ons YouTube-kanaal en Hostnet.cafe. Vanaf nu vind je alles wat je nodig hebt op één plek: Hostnet Academy.

Het bekende Hostnet Blog verdwijnt met de introductie van Hostnet Academy. Bovendien steken we #WorkshopWoensdag in een nieuw jasje. Zo sluiten de inhoud en de vormgeving van onze toekomstige evenementen beter aan op Hostnet Academy.

Waarom Hostnet Academy?

Anton Riemersma, Senior Marketeer bij Hostnet: "Voorheen publiceerden we onze content verspreid over meerdere kanalen. Hierdoor onstond bij ons de wens om een platform te ontwikkelen waarmee wij ondernemend Nederland in één oogopslag kunnen helpen bij hun online succes. Zo kwamen we op het idee voor Hostnet Academy." Hostnet Academy gaat verder dan alleen informeren. Riemersma licht toe: "Of je nu net start of al een ervaren ondernemer bent, op Hostnet Academy voorzien we je van de beste tips en tricks. Bovendien zetten we de laatste trends en ontwikkelingen voor je op een rij, en geven we je praktische handvatten om deze ontwikkelingen direct toe te passen."

Gemak voor de gebruiker staat in de vormgeving van Hostnet Academy centraal. Riemersma zegt hierover: “Wij begrijpen dat bezoekers niet naar Hostnet Academy komen met de gedachte: ‘ik ga een video bekijken'. Ze komen omdat ze meer willen weten over een bepaald onderwerp. Om die reden hebben we onze content op thema ingedeeld. Dit zie je ook terug in de navigatie. Daarnaast beschikt Hostnet Academy over een zoekfunctie en een geavanceerde keuzehulp.” In de keuzehulp kun je aangeven welke wens je hebt, en over welk middel je beschikt. Op basis van deze informatie wordt er content getoond die je mogelijk interessant vindt.

Wat kun je verwachten op Hostnet Academy?

Op Hostnet Academy kun je dus terecht voor:

  • Artikelen - Tips, trends en inspiratie op het gebied van marketing, ondernemen, websites en technologie.
  • Instructievideo’s - Wij leggen je stap voor stap uit hoe je bepaalde acties doet in bijvoorbeeld  WordPress en WooCommerce.
  • Presentaties - Interessante videoverslagen waarin ondernemers en experts je vertellen over hun kennis en ervaringen.
  • Cases - Hoe beheren andere ondernemers hun hosting of hun online werkomgeving? In onze cases laten wij klanten aan het woord.
  • Whitepapers - In onze whitepapers gaan we dieper in op een specifiek onderwerp. Whitepapers zijn gratis en direct te downloaden.
  • Hostnet Academy Live - Laat je in ons Hostnet.cafe informeren en inspireren door bekwame gastsprekers. Inclusief netwerkborrel na afloop.
  • ‘5 minuten met’-video's - In 5 minuten vragen wij ondernemers en experts de hemd van het lijf over hun vakgebied. 

Benieuwd naar Hostnet Academy?

Je bekijkt Hostnet Academy via academy.hostnet.nl. Wij zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

Meer nieuws van Hostnet

Pas op: Phishingmails 'Inspectie SZW' in omloop

Er zijn phishingmails in omloop van de 'Inspectie SZW'. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Belangrijk: Nieuwe phishingmail in omloop

Er is een nieuwe phishingmail in omloop die wordt verzonden uit naam van Hostnet. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Hostnet en one.com bundelen de krachten

Hostnet en one.com maken vandaag bekend dat zij samen verder gaan. Lees meer in dit persbericht.

Let op: Phishingmail uit naam van Hostnet

Op dit moment is er een phishingmail van kwaadwillenden in omloop uit naam van Hostnet. Lees meer in dit nieuwsbericht.