Nieuws Nieuw in Mijn Hostnet

Nieuws

Nieuwe functionaliteiten in Mijn Hostnet

Geplaatst op: 25-07-2018

Wij optimaliseren onze dienstverlening en systemen continu voor jou. Zo ook het beheren van je diensten. De laatste tijd hebben we dan ook diverse verbeteringen doorgevoerd in Mijn Hostnet.

Dienstenoverzicht in een nieuw jasje

Dienstenoverzicht in een nieuw jasje 

Om het dienstenoverzicht meer af te stemmen op jouw persoonlijke wensen, hebben we een onderscheid gemaakt tussen een eenvoudig en uitgebreid overzicht. Je kiest zelf de weergave waar je het best mee uit de voeten kunt.

Wat is het verschil?

  • In het eenvoudige dienstenoverzicht zijn contracten die bij elkaar horen, gebundeld in vlakken. Denk aan een domeinnaam en een webhostingpakket. De grootte van de vlakken kun je naar eigen wens aanpassen.
  • In het uitgebreide overzicht vind je al jouw verschillende contracten los van elkaar terug. Dankzij de filterknop kies je bovendien zelf welke informatie je wilt tonen, zodat je alle informatie die je nodig hebt snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

Je laatste instellingen worden opgeslagen. Dus wanneer je weer terugkomt op je dienstenoverzicht, krijg je de door jou ingestelde (eenvoudige of uitgebreide) weergave te zien.

Nog eenvoudiger inloggen

Wist je dat je jouw Facebook-, Google,- of GitHub-account aan je klantaccount kunt koppelen? Zo hoef je de volgende keer slechts met 1 klik in te loggen.

Extra beveiliging voor je account

Je account extra beveiligen? Stel tweestaps-authenticatie in voor je account. Naast je logingegevens heb je dan ook een verificatiecode nodig om in te loggen. Op die manier verklein je de kans dat iemand anders ongewenste toegang tot jouw informatie krijgt.

Donkere weergave

Naast de standaard helderwitte lay-out in Mijn Hostnet, is het nu ook mogelijk om een zwarte lay-out te activeren. Het voordeel? Op sommige momenten van de dag oogt een donkere weergave nu eenmaal fijner. Je activeert de nieuwe lay-out door in te loggen op Mijn Hostnet en vervolgens via 'Account' > 'Instellingen' de weergave aan te passen.

Meer nieuws van Hostnet

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Prijswijzigingen van enkele diensten

De prijzen van enkele diensten worden aangepast. Lees in dit nieuwsbericht om welke diensten het gaat.

Nieuwe Website Builder-functies

Website Builder heeft nieuwe functies, zoals een Google Review-widget en videoachtergronden. Je leest meer in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.