Nieuws Investeren in klantenservice: nieuw klantcontactsysteem

Nieuws

Investeren in klantenservice: nieuw klantcontactsysteem

Geplaatst op: 26-02-2021

Bij Hostnet zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren, zo ook onze klantenservice. Daarom wordt alle klantenservicecommunicatie overgezet naar een nieuw, achterliggend systeem: Zendesk. Dit systeem stelt ons in staat om nog sneller en beter te reageren op vragen van klanten.

Wat houdt de overgang naar Zendesk in?

Alle handleidingen en veelgestelde vragen zijn inmiddels overgezet, en ook de chat verloopt al via Zendesk. Deze week gaat ons ticketsysteem over, en vanaf de week daarna verlopen ook de telefoongesprekken via het nieuwe systeem. Goed om te weten: Jij kunt ons nog steeds op de gebruikelijke manier(en) bereiken.

Continue verbetering

We doen er alles aan om onze klantenservice constant te optimaliseren. Hoe kunnen we het onze klanten nog gemakkelijker maken? En hoe kunnen we ons serviceniveau nog verder verhogen? Dit doen wij met grote verbeterslagen, zoals de overstap naar Zendesk. Maar ook met kleine verbeteringen. Zo vragen we onze klanten regelmatig om feedback. We meten bijvoorbeeld hoe tevreden je bent nadat je contact met ons hebt opgenomen. 

Onze excuses voor het ongemak

Helaas is de wachttijd bij onze Klantenservice de laatste tijd wat langer dan je van ons gewend bent. We hopen je uiteraard zo snel mogelijk weer optimaal van dienst te zijn. Hartelijk dank voor je geduld!

Meer nieuws van Hostnet

Aangepaste openingstijden Pasen

Tijdens het paasweekend gelden er aangepaste openingstijden van de Klantenservice. Lees hier op welke tijden je ons kunt bereiken.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.