Nieuws Nieuw: maak een professionele site met Website Builder

Nieuws

Nieuw: maak een professionele site met Website Builder

Geplaatst op: 21-12-2021

Je wilt een professionele website maken, maar je hebt geen technische kennis? Dan is onze nieuwe dienst Website Builder iets voor jou. Met de eenvoudige drag-and-drop-editor klik je jouw website zo in elkaar.

Eenvoudig aan de slag

Website Builder is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die snel een professionele site online willen zetten. Met keuze uit ruim 100 templates is er altijd een template die bij jouw business past. Template gekozen? Dan pas je de lay-out naar eigen smaak aan en start je met het vullen van jouw site. Voeg bijvoorbeeld in een handomdraai jouw logo, een contactformulier of socialmedia-buttons toe.

Direct professioneel aanwezig

Als ondernemer wil je professioneel aanwezig zijn op het internet. Daarom is je Website Builder-website geschikt voor alle apparaten; ook op een smartphone of tablet ziet je site er strak uit. En kies je voor Website Builder Pro? Dan profiteer je ook van gratis afbeeldingen, extra snelle paginalaadtijden en HD-beeldondersteuning. Zo maak je een goede indruk op je (potentiële) klanten.

Probeer Website Builder gratis

Enthousiast geworden? Probeer Website Builder dan 14 dagen via de gratis proefversie. Zo kun je alle functies uitproberen voor je jouw definitieve beslissing neemt. Veel plezier met het ontdekken van Website Builder!

Meer nieuws van Hostnet

Koningsdag 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is onze Klantenservice gesloten.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.