Nieuws Terugblik op de Hostnet Rooftop BBQ

Nieuws

Terugblik op de Hostnet Rooftop BBQ

Geplaatst op: 12-09-2018

Op je hostingprovider moet je kunnen bouwen. Zeker als je te maken hebt met bedrijfskritische webapplicaties voor jezelf en je klanten. Met managed hosting ontzorgen we ondernemers op het gebied van hosting. Persoonlijk contact vinden we hierbij erg belangrijk. Om bij te praten met onze klanten en ze in contact te brengen met vakgenoten, organiseren we ieder jaar een Hostnet Rooftop BBQ. Dit jaar mochten we zo’n 50 klanten verwelkomen. Blik met ons terug op een memorabele avond.

Cocktails, barbecue en toffe trucs

De Rooftop BBQ vond plaats op – al zeggen we het zelf – een van de mooiste locaties van Amsterdam: ons dakterras aan het IJ. Een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder goed eten, lekkere drankjes en een sfeervolle omgeving. Dus daarvoor hebben we gezorgd. De optimale omstandigheden voor een top avond? Check! Het weer speelt bij een barbecue uiteraard een rol. De weersvoorspellingen hielden ons tot op de dag zelf in spanning, maar het zag ernaar uit dat het in de middag en het begin van de avond droog zou blijven. Gelukkig bleek dat te kloppen. Zelfs het zonnetje liet zich af en toe zien.

Om een zomers tintje te geven aan de barbecue voorzagen 2 professionele bartenders de aanwezigen van heerlijke cocktails én mocktails. Daarnaast hadden we een kleine verrassing in de vorm van een goochelaar. Ringen verdwenen, kaarten gingen in rook op en munten zweefden door de lucht. Onze verrassingsact wist iedereen te verbazen met zijn vingervlugge trucs.

Benieuwd naar de foto’s van de avond? Je bekijkt ze hieronder.

Wat is managed hosting?

Van netwerk en hardware, tot aan softwarebeveiliging en performancemonitoring. Ondernemers hebben met managed hosting geen omkijken naar het beheer van hun servers. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen webapplicatie(s) en die van hun klanten.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het ontwerpen en implementeren van een hostingoplossing. Onze accountmanagers en engineers blijven continu met onze klanten in gesprek. We doen alles om onze klanten te voorzien van een optimale dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Meer nieuws van Hostnet

Nieuw: maak een professionele site met Website Builder

Wil je een professionele website, maar heb je geen technische kennis? Dan is onze nieuwe dienst Website Builder iets voor jou. Start nu de gratis proefperiode.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Nieuw in Mijn Hostnet: tweestaps-authenticatie

Voortaan is het inloggen op Mijn Hostnet nog veiliger. In dit bericht leggen we je alles uit over het inloggen met tweestaps-authenticatie.

Welkom bij Hostnet, chatbot Kevin!

Vanaf vandaag is er een nieuwe 'medewerker' op de Hostnet-chat: chatbot Kevin. In dit bericht lees je hoe het chatten met Kevin eruitziet.