Nieuws Terugblik op de Hostnet Rooftop BBQ

Nieuws

Terugblik op de Hostnet Rooftop BBQ

Geplaatst op: 12-09-2018

Op je hostingprovider moet je kunnen bouwen. Zeker als je te maken hebt met bedrijfskritische webapplicaties voor jezelf en je klanten. Met managed hosting ontzorgen we ondernemers op het gebied van hosting. Persoonlijk contact vinden we hierbij erg belangrijk. Om bij te praten met onze klanten en ze in contact te brengen met vakgenoten, organiseren we ieder jaar een Hostnet Rooftop BBQ. Dit jaar mochten we zo’n 50 klanten verwelkomen. Blik met ons terug op een memorabele avond.

Cocktails, barbecue en toffe trucs

De Rooftop BBQ vond plaats op – al zeggen we het zelf – een van de mooiste locaties van Amsterdam: ons dakterras aan het IJ. Een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder goed eten, lekkere drankjes en een sfeervolle omgeving. Dus daarvoor hebben we gezorgd. De optimale omstandigheden voor een top avond? Check! Het weer speelt bij een barbecue uiteraard een rol. De weersvoorspellingen hielden ons tot op de dag zelf in spanning, maar het zag ernaar uit dat het in de middag en het begin van de avond droog zou blijven. Gelukkig bleek dat te kloppen. Zelfs het zonnetje liet zich af en toe zien.

Om een zomers tintje te geven aan de barbecue voorzagen 2 professionele bartenders de aanwezigen van heerlijke cocktails én mocktails. Daarnaast hadden we een kleine verrassing in de vorm van een goochelaar. Ringen verdwenen, kaarten gingen in rook op en munten zweefden door de lucht. Onze verrassingsact wist iedereen te verbazen met zijn vingervlugge trucs.

Benieuwd naar de foto’s van de avond? Je bekijkt ze hieronder.

Wat is managed hosting?

Van netwerk en hardware, tot aan softwarebeveiliging en performancemonitoring. Ondernemers hebben met managed hosting geen omkijken naar het beheer van hun servers. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen webapplicatie(s) en die van hun klanten.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het ontwerpen en implementeren van een hostingoplossing. Onze accountmanagers en engineers blijven continu met onze klanten in gesprek. We doen alles om onze klanten te voorzien van een optimale dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Meer nieuws van Hostnet

Pas op: Phishingmails 'Inspectie SZW' in omloop

Er zijn phishingmails in omloop van de 'Inspectie SZW'. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Belangrijk: Nieuwe phishingmail in omloop

Er is een nieuwe phishingmail in omloop die wordt verzonden uit naam van Hostnet. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Hostnet en one.com bundelen de krachten

Hostnet en one.com maken vandaag bekend dat zij samen verder gaan. Lees meer in dit persbericht.

Let op: Phishingmail uit naam van Hostnet

Op dit moment is er een phishingmail van kwaadwillenden in omloop uit naam van Hostnet. Lees meer in dit nieuwsbericht.