Nieuws Nieuw: Bouw je eigen webshop

Nieuws

Nieuw: een eigen webshop in een handomdraai

Geplaatst op: 06-01-2023

Denk jij er al een tijd aan om je eigen webshop te starten? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kies voor Website Builder Plus. Met onze nieuwe webshop-tool zet je razendsnel een mooie en professionele shop in elkaar. Coderen is niet nodig.

Simpel en snel

Een eigen webshop bouwen, zonder ervaring. Wij maken het makkelijk. Maak keuze uit ruim 100 verschillende templates en sleep je shop in elkaar met de simpele drag-and-drop tool. Selecteer je favoriete kleuren, pas de lay-out aan en voeg je producten en betaalmethoden toe. 

Goed om te weten

Je kunt een onbeperkt aantal pagina’s en producten toevoegen. Elk met hun eigen categorie, afbeelding, prijs en voorraad. 

  • Het Website Builder Plus pakket biedt 75 GB opslagruimte en 75 mailboxen. 
  • Je kunt diverse betaalmethoden toevoegen, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. 
  • Handige tools zoals Google Maps en Google Analytics zijn ingebouwd. 
  • Klanten kunnen op jouw webshop betalen met cadeaubonnen. 

Begin gratis

Op naar online succes! Je kunt Website Builder Plus nu 3 maanden gratis proberen. Genoeg tijd om uit te vinden hoeveel je ermee kunt. Meer weten over de functionaliteiten en prijzen? Bekijk dan onze pagina Webshop Maken.

 

Meer nieuws van Hostnet

Aangepaste openingstijden Pasen

Tijdens het paasweekend gelden er aangepaste openingstijden van de Klantenservice. Lees hier op welke tijden je ons kunt bereiken.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.