Nieuws Welkom bij Hostnet, chatbot Kevin!

Nieuws

Welkom bij Hostnet, chatbot Kevin!

Geplaatst op: 05-10-2021

Stel je wel eens een vraag via de Hostnet-chat? Dan weet je dat hier verschillende medewerkers van Hostnet aanwezig zijn. Vanaf vandaag hebben we er een nieuwe 'medewerker' bij: chatbot Kevin is gestart bij Hostnet. In dit bericht lees je hoe het chatten met Kevin eruit ziet.

Wie is chatbot Kevin?

Je kunt chatbot Kevin zien als een slimme assistent. Dankzij kunstmatige intelligentie kan Kevin chatberichten begrijpen én beantwoorden. Dit is vooral handig bij eenvoudige vragen. Bijvoorbeeld als je wilt weten waar je jouw factuur kunt vinden of hoe je een domeinnaam doorstuurt. Kan Kevin jouw vraag niet zelf beantwoorden? Dan vraagt hij een medewerker om de chat over te nemen.

Doorverbinden met een medewerker

Vooral in Kevins eerste periode bij Hostnet zal je vaak worden doorverbonden met een medewerker. Een chatbot moet namelijk leren om vragen goed te herkennen en gedetailleerd te beantwoorden. Er gaat wat tijd overheen voordat een chatbot optimaal presteert. Gelukkig is dat geen probleem, want er staat altijd een medewerker klaar om de chat over te nemen.

Wil jij met Kevin in gesprek?

Kevin is nog beperkt aanwezig op de Hostnet-chat. We willen namelijk nauwgezet volgen hoe de chatgesprekken verlopen. Zo kunnen we direct verbeteringen aanbrengen wanneer dat nodig is. Vandaag is Kevin enkele uren online, en de komende dagen ook. Wie weet kom je hem tegen!

Goed om te weten

Persoonlijke service blijft belangrijk voor ons. Chatbot Kevin zal daarom de klantenservice door onze medewerkers niet vervangen. Wij zien de service van Kevin als een mooie aanvulling, en hopen dat jij dat ook zo gaat ervaren. Heb je feedback over het contact met Kevin? Dan horen we het graag van je.

Meer nieuws van Hostnet

Zoektocht naar de lelijkste website van het jaar

Welke website kan volgens jou een make-over gebruiken? Nomineer en win!

Koningsdag 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is onze Klantenservice gesloten.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.