Optimaal gebruikmaken van WordPress

Plesk maakt het beheren en beveiligen van al uw WordPress-installaties makkelijk en overzichtelijk. Vanuit een interface ziet u de veiligheidsstatus, beschikbare plug-ins en thema's en kunt u alle installaties up-to-date houden om optimaal gebruik van WordPress te blijven maken.

Managed Plesk-omgeving

Managed Plesk-omgeving

Beheer eenvoudig uw klantgegevens, domeinen en e-mail. Wij verzorgen het onderhoud en monitoring van de server en het Plesk Control Panel.

Server-to-site-protectie

Server-to-site-protectie

De verbeterde Server-to-site-protectie levert bescherming tegen de meest voorkomende websiteaanvallen en kwaadwillende gebruikers op uw server.


Plesk bij een Unmanaged VPS

Plesk bij een Unmanaged VPS

Beheer een eigen Plesk-server en krijg volledige controle over de interface, webserver en -spaces. Onze technici zitten klaar voor een antwoord op uw vragen.

Automatisch updates ontvangen

Automatisch updates ontvangen

Ontvang alerts van uw Plesk-server over onderhoud of laat het onderhoud automatisch uitvoeren. Zo beschikt u altijd over de laatste versies.


Voordelen van Plesk

Voordelen van Plesk op uw VPS

  • U kunt meerdere accounts hosten, waardoor de kosten per account lager zijn.
  • U kunt uw klantgegevens en domeinen snel aanmaken en beheren.
  • De Plesk-software is bijzonder gebruikersvriendelijk en responsive voor mobiele devices.
  • In het Control Panel kunt u uw klanten toegang tot hun webspaces verlenen.
  • Het is mogelijk uw huisstijl te integreren in de interface van de Plesk-software.

Voor Plesk zijn er vele uitbreidingen mogelijk

Uitbreidingen van Plesk

Wilt u met Plesk meer diensten leveren zoals een websitebuilder, Tomcat of PostgreSQL-hosting? Wilt u de volledige beschikking hebben over de Parallels Plesk Mobile Manager app of heeft u behoefte aan software om uw e-mail op virussen te scannen? Kies dan voor een van de vele Plesk-uitbreidingen voor uw VPS. U kunt de uitbreidingen aanschaffen wanneer u wilt. Onze medewerkers geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.


Plesk Panel app: gratis app om via uw smartphone of tablet uw VPS  eenvoudig op afstand beheren en monitoren

Plesk Mobile Manager app: uw server op afstand monitoren

Met de Plesk Mobile Manager app kunt u via uw smartphone of tablet uw Unmanaged VPS eenvoudig op afstand beheren en monitoren. Dankzij de app bent u altijd en overal op de hoogte van de status en uptime van uw server. U heeft controle over uw diensten, waar u ook bent.Veelgestelde vragen over Virtual Private Servers