De website van de maand
Logo Webhelden

Studio Bril

Interieurontwerp voor kinderopvang en onderwijs

Terug naar Website Builder

Ilona: “Het is een mooi platform om mijn portfolio op te laten zien.’’

Ilona de Koning
Ilona de Koning
Eigenaresse Studio Bril
Thema: Evenementplanner
Bekijk de website: https://studiobril.nl

Na een week ‘Back to the Wild’ met 12 onbekenden, zonder telefoon en slapen in een tent, kwam Ilona tot een realisatie. Het werd tijd om haar passie te achtervolgen; starten met interieurontwerp binnen de kinderopvang en het onderwijs. “De kinderen zijn tenslotte de toekomst’’, zegt Ilona.

Ilona maakt doordachte interieurontwerpen met aandacht voor de toekomst, waarbij duurzaamheid en pedagogisch ontwerp samengaan. Dit lukt haar regelmatig, want in het portfolio op haar website staan indrukwekkende foto’s van projecten. Niet alleen van de kinderopvang en het onderwijs, maar ook van opdrachten voor IKEA, VT Wonen en Libelle.

Screenshot Webheld

Een website naar wens

Om haar bijzondere werk met anderen te delen, bouwde Ilona een website. Ilona startte met een andere websitebouwer, maar zocht al gauw naar iets gebruiksvriendelijker. Zo ontdekte ze Website Builder: “Het is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen naar mijn eigen wensen’’, aldus Ilona.

Jong geleerd, oud gedaan

Ilona wist van jongs af aan al dat zij iets met interieur wilde doen: “Ik was altijd al bezig met de indeling van ruimtes, mooie kleurencombinaties en unieke woonaccessoires.’’ Dat verbaast ons niets. Op haar website is een mooie combinatie van pastelkleuren, artistieke animaties en prachtige foto’s terug te zien. Daar is heel wat creativiteit voor nodig.

Een mooi gekleurde toekomst

Niet alleen haar website is mooi gekleurd. Ilona heeft nog heel wat plannen voor de toekomst in petto. ‘‘Ik wil graag nog meer mooie interieurprojecten realiseren voor zowel de kinderopvang als het onderwijs. Een fijne plek creëren waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.’’

Kom je graag meer te weten over Studio Bril? Bekijk de website: https://studiobril.nl/.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.