De website van de maand
Logo Webhelden

Sensative soul

Evenementen op maat

Terug naar Website Builder

Michael: “Website Builder is ook duidelijk voor mij als leek”

Michael Claus
Michael Claus
Eigenaar van Sensative Soul
Thema: Karikaturist
Bekijk de website: https://sensativesoul.com/

Na 2 stille coronajaren snakt Nederland weer naar evenementen. Logisch, want ze werden vrijwel allemaal gecanceld. Om beter zichtbaar te zijn voor organisaties die zoeken naar een evenement op maat, startte Michael Claus een website voor zijn bedrijf Sensative Soul.

Evenementen organiseren van a tot z: met ruim 15 jaar ervaring is Sensative Soul een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten. Voorheen verliepen de klussen via via. “Om het professioneler aan te pakken, heb ik een website gemaakt. Zo hoop ik beter zichtbaar te zijn voor bedrijven die iets willen organiseren”, aldus Michael.

Screenshot Webheld

Klikken en slepen

Michael ging op zoek naar een manier om een website te maken. Na een mislukte poging met een paginabouwer, kwam hij bij Website Builder uit. Michael: “Ik was aan het stoeien met een programma waar ik niet uitkwam. Toen heb ik het met Website Builder geprobeerd en dat werkte heel makkelijk. Zeker omdat het lekker slepen is. Het was vrij duidelijk voor mij als leek.” 

Michael is trots dat hij zelf een website in elkaar heeft gezet zónder hulp van een webdeveloper. “Ik hoef er geen lintje voor, maar ik heb het wel mooi gedaan. Ik denk dat het belangrijkste is dat ik zelf tevreden ben met wat ik heb gemaakt.”

Niet opnieuw het wiel uitvinden

Michael bezit geen technische kennis. Toch lukte het hem om een website in elkaar te zetten via een template van Website Builder. Michael is daar aardig trots op: “Ik heb een template gebruikt en deze aangepast. Vervolgens heb ik tussen de andere templates gekeken, zodat je een idee krijgt van hoe een design werkt. Dat vind ik een heel goede feature van Website Builder. Waarom zelf het wiel uitvinden? Daar zijn die templates voor.”

Werken aan de zichtbaarheid

Nu de website staat, wil Michael werken aan de zichtbaarheid van Sensative Soul via advertenties en organische zoekresultaten in Google. “Ik hoop, zodra mensen zoeken in Google, dat ze sneller bij mij terechtkomen.”

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.