De website van de maand
Logo website van de maand

Flora People

Samen kom je verder

Terug naar Website Builder

Ibo: "Website Builder hielp ons om onze visie tot leven te brengen."

Ibo Cam
Ibo Cam
Eigenaar Flora People
Thema: Clean
Bekijk de website: https://www.florapeople.nl/

Ibo werkte als zelfstandige in de zorgsector. Hier merkte hij dat er behoefte was aan een betrouwbare partner, die op een persoonlijke en professionele manier een match kon maken tussen opdrachtgever en zzp'er.

Omdat Ibo altijd al de wens had om een eigen bedrijf te starten, greep hij zelf de kans en maakte hij zijn droom waar. Hij startte zijn bemiddelingsbureau Flora People, om werkgevers én zzp'ers te helpen.

Screenshot website van de maand

Online vacatures en inschrijvingen

De beste match maken tussen zzp'er en opdrachtgever. Dat is bij Flora People het doel. Om Flora People beter te presenteren en de online aanwezigheid te vergroten, bouwde Ibo een website. "Online vacatures en inschrijvingen maken ons werk als bemiddelaar gemakkelijker", aldus Ibo. "Wij hebben gekozen voor Website Builder vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de vele beschikbare functies. Daarnaast is Hostnet voor ons een bekende en vertrouwde naam."

Persoonlijk en professioneel

Bij Flora People staan persoonlijk contact en aandacht voor elkaar voorop. "We hebben het thema Clean gebruikt, omdat het past bij onze eenvoud en professionaliteit. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrouwbaar en professioneel. Zowel in ons werk, als voor onszelf", zegt Ibo.

De beste match

Ibo geeft graag mee dat persoonlijk contact en aandacht voor mensen essentieel zijn voor een goede match en langdurige samenwerking: "We merken dat onze persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid ervoor zorgen dat partijen bij ons terugkomen." Op de website kan Ibo dit mooi presenteren. "Website Builder was gemakkelijk en hielp ons om onze visie tot leven te brengen", zegt hij.

Experimenteren

Ibo kijkt positief terug op het bouwen van zijn website: "Tot mijn verbazing hebben we geen hulp nodig gehad. Het was een goede ervaring en wij zijn erg blij met het resultaat." Het leukste vond Ibo het experimenteren met de verschillende functies van Website Builder. Ook vond hij het leuk om de website snel te zien groeien. "Website Builder heeft ons geholpen om ons bedrijf beter te presenteren en om ons online bereik te vergroten."

Over Ibo

Ibo is een ambitieuze ondernemer uit Arnhem. Naast zijn werk als bemiddelaar spendeert hij graag tijd met zijn gezin. Ook is hij een gepassioneerde fotograaf en videomaker. "Ik hecht veel waarde aan integriteit en eerlijkheid, en geloof dat deze waarden de sleutel zijn tot mijn succes. Anderen inspireren en motiveren vind ik belangrijk. Ik ben altijd bereid om mijn kennis en ervaring te delen."

Nieuwsgierig naar wat Ibo ervan heeft gemaakt? Bekijk de website en laat je inspireren.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere websites van de maand

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Studio Bril

Januari 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Dermiq Huidtherapie

December 2022

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Pauline Weseman

November 2022

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Statera Advies

Oktober 2022

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Chalet Regulus

September 2022

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Sensative soul

Augustus 2022

Is jouw site de volgende website van de maand?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website op als de website (of webshop) van de maand en win een artikel waarin jij jouw succesverhaal vertelt. Plus, je maakt kans op een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-. Doe vandaag nog mee!

Hoe werkt het?

Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in, en klik op ‘Verstuur’. Elke maand selecteert een jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, de website van de maand. Heb je gewonnen? Dan zetten we jouw Website Builder-website in de schijnwerpers via een uitgebreid artikel op Hostnet.nl. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.