De website van de maand
Logo website van de maand

Chalet Regulus

Voor een onvergetelijke vakantie

Terug naar Website Builder

Een mooie en unieke website; Ingrid bouwde hem zelfstandig

Ingrid Picavet-Beens
Ingrid Picavet-Beens
Eigenaresse van Chalet Regulus
Thema: Recreatie
Bekijk de website: https://chaletregulus.nl

Een prachtig chalet met een adembenemend uitzicht op het Grand-Rousse gebergte, en dat op 5 minuten loopafstand van het skigebied Alpe d’Huez. Als je zoiets moois neerzet wil je dat natuurlijk met anderen delen. Ingrid Picavet-Beens, eigenaresse van Chalet Regulus, nam zelf de touwtjes in handen door Website Builder te gebruiken.

‘’Een klein en rustig bergdorp waar toch veel gezelligheid te vinden is’’, zo omschrijft Ingrid het Franse Vaujany, de locatie van haar chalet. Om deze unieke plek vindbaar te maken, bleek een website dé oplossing te zijn; via deze weg kon Ingrid haar zelf-ingerichte chalet volledig op haar eigen manier presenteren. ‘’Minimalistisch, maar sfeervol en mooi. Ik koos voor een Scandinavische stijl, wat ook te zien is op de website.’’

Screenshot website van de maand

Een kwestie van doen

Van een collega begreep Ingrid dat ze met Website Builder een website kon maken zonder technische vaardigheden nodig te hebben. Zij volgde dit advies en ging aan de slag. Dat heeft goed uitgepakt, want het ging Ingrid makkelijk af en ze had er veel plezier in. Zodra Ingrid toch ergens tegen aanliep, belde zij haar collega of Hostnet. Met wat goede tips kon zij gemakkelijk weer verder. ‘‘Ik vond het erg leuk om te doen. Duik er even in en het komt helemaal goed!’’

Een inspiratiebron

‘’De website staat nog geen lange tijd online, maar ik heb al een hoop positieve reacties gekregen,’’ geeft Ingrid aan. De inrichting van haar chalet is anders dan anders; door het vergroten van kamers en het toepassen van haar eigen stijl zette ze iets unieks neer. Andere chalet-eigenaren waren verrast door haar foto’s en kwamen regelmatig een kijkje bij haar nemen ter inspiratie.

Het kan altijd nóg beter

Momenteel is Ingrid haar website voornamelijk te vinden via promoties op andere websites. In de toekomst hoopt Ingrid zelfstandig meer zichtbaarheid te creëren, onder andere door meer te leren over het gebruik van zoekwoorden. Ze verdiept zich daar graag in en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Chalet Regulus.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere websites van de maand

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Studio Bril

Januari 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Dermiq Huidtherapie

December 2022

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Pauline Weseman

November 2022

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Statera Advies

Oktober 2022

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Sensative soul

Augustus 2022

Is jouw site de volgende website van de maand?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website op als de website (of webshop) van de maand en win een artikel waarin jij jouw succesverhaal vertelt. Plus, je maakt kans op een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-. Doe vandaag nog mee!

Hoe werkt het?

Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in, en klik op ‘Verstuur’. Elke maand selecteert een jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, de website van de maand. Heb je gewonnen? Dan zetten we jouw Website Builder-website in de schijnwerpers via een uitgebreid artikel op Hostnet.nl. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.