Registreer voordelig jouw .asia domeinnaam

.asia
25 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.ASIA domein registreren bij Hostnet

.ASIA domeinnaam registreren? Regel uw .asia domeinregistratie binnen enkele stappen online bij Hostnet. Controleer hierboven of uw gewenste .asia domein vrij is en regel de registratie van uw .asia domeinnaam vandaag nog. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en snelle registratieprocedure is Hostnet de partner voor uw .asia domeinregistratie.

Meerdere domeinen registreren

Hebt u interesse om naast een .asia domeinnaam ook andere domeinen te registreren? BIj Hostnet kunt u ook een:

.ASIA: de extensie voor Azie, Pacific en Australie

Het officiële top level domein voor Azië, The Pacific en Australië is .asia. Net als de .eu extensie is .asia een overkoepelende extensie voor een regio. In 2007 ging de Sunrise-periode voor .asia domeinnamen van start en vanaf 26 maart werd het .asia domein vrijgegeven voor alle bedrijven, organisaties en individuen die zijn gevestigd in Azië, The Pacific en Australië. .ASIA is gelanceerd om de landen in de regio te verbinden en een sterke extensie neer te zetten voor met name de landen die in de afgelopen jaren een flinke economische groei hebben laten zien.

Interessante extensie met mogelijkheden: .asia

.ASIA domeinnamen zijn sinds de livegang zeer populair gebleken. Veel bedrijven, organisaties en individuen zien de .asia extensie als een belangrijke extensie die goed kan concurreren met .com domeinen. Met name voor bedrijven die actief zijn in Azië, The Pacific en Australië is een .asia domeinnaam en gewilde extensie. Maar ook indien u uw merknaam in Azië wilt promoten, is de .asia extensie aan te raden. De extensie .asia is nog relatief jong, dus er zijn nog veel .asia domeinen beschikbaar voor registratie. Kies er daarom voor om snel uw gewenste .asia domeinnaam te checken op beschikbaarheid.

OpenSRS - Tucows

Voor een snelle en juiste registratie van uw .asia domeinnaam is Hostnet reseller van OpenSRS - Tucows. Via OpenSRS - Tucows, die gerechtigd is om .asia domeinen te registreren, wordt uw .asia domeinregistratie vlug en op een adequate manier geregeld. Als reseller van OpenSRS - Tucows sturen wij uw .asia domeinaanvraag digitaal door naar OpenSRS - Tucows. Zij bekijkt vervolgens of de registratie aan de juiste voorwaarden voldoet, zodat de .asia domeinregistratie snel kan worden afgehandeld. Zodra de .asia domeinnaam op uw naam is geregistreerd, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de registratie. Meer informatie over de rechten en verantwoordelijkheden van een .asia domeinhouder staat op de ICANN-website.

.ASIA: voorwaarden voor registratie

Voor de registratie van .asia domeinen geldt dat een bedrijf, organisatie of particulier gevestigd dient te zijn in Azië, The Pacific of Australië. Met andere woorden, lokale aanwezigheid is vereist voor een .asia domeinregistratie. U kunt uw .asia domeinnaam online bij Hostnet aanvragen. Na het afronden van de aanvraag ontvangt u een bevestiging per e-mail. Een .asia domeinnaam mag minimaal 3 en maximaal 63 karakters bevatten. De toegestane karakters zijn: alle letters van het alfabet (a-z), alle cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag daarbij niet op de eerste en laatste plek van het .asia domein worden geplaatst.

Controleer en registreer uw .asia domein

Wilt u een .asia domeinnaam kopen? Bent u met uw bedrijf actief in Azië, Pacific of Australië? Of wilt u voorkomen dat iemand uw gewenste .asia naam registreert? Controleer dan nu via onze online checker of uw .asia domeinnaam nog vrij is om te registreren. Volg de stappen en bevestig de aanvraag van uw .asia domein. Na de aanvraag ontvangt u van ons een e-mail met daarin een overzicht van de gegevens die nodig zijn om uw aanvraag voor een .asia domeinnaam te kunnen bevestigen. U krijgt tevens de mogelijkheid aangeboden om Hostnet de lokale aanwezigheid te laten regelen. Zodra u de gegevens naar ons heeft gestuurd, zetten wij uw .asia domeinregistratie in gang. U ontvangt per e-mail een bevestiging als uw .asia domeinnaam op uw naam is geregistreerd.

E-mailen met uw .asia domeinnaam

Nadat u een .asia domein heeft geregistreerd, heeft u meerdere keuzes wat u met uw .asia domeinnaam kunt doen. Een van deze keuzes is het e-mailen onder uw .asia domein. Het e-mailen met uw domeinnaam is mogelijk met een van onze e-mailpakketten, elk met zijn eigen functionaliteiten. Met een e-mailpakket krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten, zoals het verzenden en ontvangen van e-mail onder uw .asia domein. Elk e-mailpakket is standaard voorzien van webmail, zodat u overal gebruik kunt maken van uw e-mail.

Hosting voor uw .asia website

Indien u naast het gebruik van e-mailfunctionaliteiten een website onder uw .asia domeinnaam wilt publiceren, heeft u bij Hostnet de keuze uit een aantal hostingpakketten. Bij hosting krijgt u ruimte op een van onze servers toegewezen, waarop u uw .asia website plaatst. De verschillende pakketten variëren onder andere in het aantal mailboxen, schijfruimte, dataverkeer en het gebruik van PHP/ MySQL. Naast onze hostingpakketten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen server. Hierbij krijgt u de beschikking over uw eigen server en beheert u eenvoudig meerdere domeinnamen of grote applicaties. Hosting bestelt u bij Hostnet online na het toevoegen van uw gewenste .asia domein.

.ASIA domein doorsturen of beheren

Het is mogelijk om uw .asia domeinnaam door te sturen naar een andere domeinnaam of IP-adres. Met de gratis functie domeinnaam doorsturen kunt u meerdere domeinen naar dezelfde website doorsturen. Dit geldt tevens voor uw e-mail. Alle e-mail die wordt gestuurd naar uw .asia e-mailadres stuurt u gemakkelijk door naar een ander e-mailadres dat u al in gebruik heeft. Naast de functie domeinnaam doorsturen biedt Hostnet u andere gratis mogelijkheden aan voor het beheer van uw .asia domein. Als eerste is dat DNS-beheer. Hiermee beheert u zelf de DNS-instellingen van al uw domeinen, inclusief uw .asia domeinnaam. Ook kunt u gratis gebruikmaken van Wijziging nameservers. Hiermee beheert u uw bij Hostnet geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server. Zowel DNS-beheer als Wijziging nameservers zijn na de registratie van uw .asia domein te beheren via Mijn Hostnet.

Verhuis uw .asia domeinnaam gratis naar Hostnet

U verhuist uw .asia domein snel en gratis binnen enkele stappen naar Hostnet. Zeg het contract van uw .asia domeinnaam bij uw huidige host op. Vraag uw huidige host tevens om een autorisatiecode. Deze heeft u in een later stadium nodig om uw .asia verhuizing te bevestigen. Ga vervolgens naar onze verhuispagina en vul de benodigde gegevens in. Hostnet geeft de aanvraag tot de verhuizing van uw .asia domein door aan OpenSRS - Tucows. Hierop verstuurt OpenSRS - Tucows een e-mail naar het e-mailadres dat staat genoteerd bij Administrative contact. U of uw huidige host ontvangt deze e-mail en dient, binnen 7 dagen, positief op dit verhuisverzoek te reageren. Hier wordt onder andere om de autorisatiecode van uw .asia domein gevraagd. Zodra u of uw huidige host op het verhuisverzoek heeft gereageerd en alle gegevens correct zijn, wordt uw .asia domeinnaam binnen 8 dagen naar Hostnet verhuisd. Per e-mail ontvangt u de bevestiging van uw .asia verhuizing.

.ASIA domein wegverhuizen

Om uw bij Hostnet geregistreerde .asia domeinnaam te verhuizen naar een andere host, dient u het contract van uw .asia domeinregistratie te beëindigen. De opzegging van uw contract geeft u door via Mijn Hostnet. U logt in op Mijn Hostnet en volg het stappenplan. Naar aanleiding van de opzegging van uw .asia domeinnaam ontvangt u een e-mail. Hierin wordt de opzegging van uw .asia domein bevestigd. Daarnaast ontvangt u nog een e-mail met daarin de autorisatiecode die u nodig heeft voor de bevestiging van uw verhuizing.

.ASIA nu bestellen bij Hostnet

Voor een snelle en voordelige .asia domeinregistratie is Hostnet de beste partij. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen en het hosten van websites. U controleert en registreert uw .asia domeinnaam eenvoudig online. Daarna voegt u in met een klik de gewenste hosting voor uw .asia domein toe.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.