Registreer voordelig jouw .bz domeinnaam

.bz
34 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BZ domein registreren bij Hostnet

Wilt u een .bz domeinnaam registreren? Controleer en registreer uw .bz domein eenvoudig online bij Hostnet. Wij helpen u met uw .bz domeinregistratie en regelen de administratieve afhandeling, zodat u zich alleen hoeft te focussen op het bedenken van een goede .bz domeinnaam.

.BZ domein: ccTLD van Belize

Belize ligt in het zuidelijk deel van Noord-Amerika en heeft als country code top level domein de .bz domeinnaam. .BZ is als eerste de afkorting van Belize, maar wordt daarnaast ingezet als zakelijke domeinextensie. Het .bz domein is een afkorting van het woord business en bestaat sinds 1991. Het is dan ook niet zo gek dat bezitters van zakelijke websites .bz domeinnamen registreren. In 2001 kwam er concurrentie voor het .bz domein, want vanaf toen werd het mogelijk om .biz domeinnamen te registreren. Toch geven veel bedrijven en ondernemingen de voorkeur aan het .bz domein, omdat het simpelweg korter is dan .biz.

.BZ domeinnamen controleren en registreren

Een .bz domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd. .BIZ is aantrekkelijk voor bedrijven en ondernemingen, maar ook particulieren registreren een .bz domeinnaam. U kunt alleen een .bz domein registreren die nog niet door anders is vastgelegd. U kunt uw domeinnaam checken via onze online domeinchecker. U vult hier uw gewenste .bz domeinnaam in van minimaal 3 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Is het ingevulde .bz domein nog vrij voor registratie? Dan kunt u direct uw domeinnaam kopen.

Regel uw .bz domeinregistratie bij Hostnet

De .bz domeinnaam bestaat sinds 1991 en er zijn nog vele variaties voor uw zakelijke, business .bz domein beschikbaar. U controleert eenvoudig online of het gewenste .bz domein nog vrij is en regelt vervolgens binnen enkele stappen uw .bz domeinregistratie. Wilt u nog andere domeinextensies aanvragen? Bij Hostnet kunt u bijvoorbeeld ook een:

Wilt u gebruikmaken van e-mail onder uw .bz domein? Bekijk dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .bz domeinnaam wilt plaatsen, leest u de mogelijkheden op onze webhosting-pagina. Ook kunnen wij u helpen uw domeinnaam te verhuizen naar Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.