Registreer voordelig jouw .co.id domeinnaam

.co.id
64 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.ID domein registreren bij Hostnet

Voor de domeinregistratie van uw Indonesische .co.id domeinnaam bent u bij Hostnet aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel de beschikbaarheid van uw .co.id domeinnaam checken via ons online bestelproces. Vervolgens vraagt u uw .co.id domeinnaam bij ons aan en regelen wij uw Indonesische .co.id domeinregistratie.

.CO.ID domein: commerciële domeinnaam van Indonesië

De .co.id domeinnaam is het domein voor commerciële doeleinden in Indonesië. De Republiek Indonesië ligt in Zuidoost-Azië en is een archipel dat bestaat uit 17.508 eilanden. Hiermee is Indonesië de grootste eilandstaat ter wereld. De .co.id domeinnaam is aan te vragen door in Indonesië gevestigde bedrijven. Het gewenste .co.id domein moet overeenkomen met de betreffende bedrijfsnaam of met een in Indonesië geldig handelsmerk. Veel grote bedrijven en multinationals die actief zijn in Indonesië leggen een .co.id domeinnaam vast.

Vraag uw .co.id domeinnaam online aan

Voor de registratie van een Indonesisch .co.id domein dient uw bedrijf te zijn gevestigd in Indonesië en moet de aangevraagde .co.id domeinnaam overeenkomen met uw bedrijfsnaam of een handelsmerk dat geldig is in Indonesië. Voldoet u aan deze voorwaarden en wilt u het .co.id domein registreren? Controleer dan eerst of de gewenste naam nog niet door iemand anders is vastgelegd. Is de .co.id domeinnaam nog vrij? Dan kunt u eenvoudig uw .co.id domeinnaam kopen bij Hostnet. De minimale lengte van een .co.id domeinnaam is 2 en de maximale lengte is 26 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn alle letters van a tot en met z, de cijfers van 0 tot en met 9 en het minteken (-). Zodra wij de aanvraag voor uw .co.id domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met extra uitleg over de procedure.

Indonesische .co.id domeinregistratie en hosting regelt u bij Hostnet

Naar aanleiding van uw aanvraag van een .co.id domeinnaam sturen wij u een e-mail met een uitleg over de verdere procedure. U dient aan te tonen dat uw aanvraag voor het .co.id domein geldig is. Zodra u de juiste gegevens aan ons heeft overhandigd, regelen wij de registratie van uw .co.id domeinnaam op uw naam. Hostnet is al jarenlang een begrip in Nederland. Met onze ervaring regelen wij uw .co.id domeinregistratie snel en voordelig. Maar ook voor betrouwbare hosting voor uw .co.id website hebben wij de beste oplossingen in huis. Heeft u naast een .co.id domeinnaam nog meer domeinen op uw verlanglijstje? Hostnet biedt een groot aantal domeinextensies aan, zodat er zeker iets van uw gading bijzit. U kunt onder andere een:

Heeft u al een domein en wilt u uw domeinnaam verhuizen naar een betrouwbare partij? Dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.