Registreer voordelig jouw .com.au domeinnaam

.com.au
25 , 45 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.COM.AU domein registreren bij Hostnet

Wilt u een Australische .com.au domeinnaam registreren? Regel uw .com.au domeinregistratie binnen enkele stappen online bij Hostnet. Controleer hierboven of uw gewenste .com.au domein vrij is en regel de registratie van uw .com.au domeinnaam vandaag nog. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en snelle registratieprocedure is Hostnet de partner voor uw .com.au domeinregistratie.

.COM.AU: de commerciële domeinextensie van Australië

Het officiële country code top level domein voor Australië is .au. Voor commerciële websites wordt in Australië de .com.au domeinnaam gebruikt. Het Gemenebest Australië ligt op het zuidelijk halfrond en bestaat uit het Australische vasteland en een aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan. De .com.au domeinnaam is de ideale domeinextensie indien u zakelijk actief bent in Australië en de Australische bevolking en bedrijven online wilt bereiken. Het .com.au domein is zeer populair in Australië en wordt op het commerciële vlak veel gebruikt. Een Australische .com.au domeinnaam kan worden aangevraagd door in Australië geregistreerde bedrijven of wanneer de aangevraagde domeinnaam overeenkomt met een in Australië geldig handelsmerk.

Australische .com.au domeinnaam registreren

De Australische, commerciële .com.au domeinnaam kan worden geregistreerd door in Australië geregistreerde bedrijven en als het aangevraagde .com.au domein overeenkomt met een in Australië geldig handelsmerk. Voldoet u aan een van deze voorwaarden en wilt u een .com.au domeinnaam kopen? Wacht dan niet te lang, want het .com.au domein is een populaire domeinextensie. Een .com.au domeinnaam kan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters bestaan. De toegestane karakters zijn: alle letters van het alfabet (a-z), alle cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag daarbij niet op de eerste en laatste plek van het .com.au domein worden geplaatst. Wilt u weten of uw .com.au domeinnaam nog beschikbaar is? Controleer dit dan snel online via een domeincheck bij Hostnet.

Registreer uw .com.au domeinnaam nu bij Hostnet

Voor een snelle en voordelige .com.au domeinregistratie is Hostnet de beste partij. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen en het hosten van websites. U controleert uw .com.au domeinnaam rap en simpel online. Naar aanleiding van uw .com.au aanvraag sturen wij u per e-mail aanvullende informatie. Zo verneemt u in de e-mail welke informatie u dient toe te zenden om uw .com.au domeinnaam op uw naam te kunnen registreren.

Heeft u interesse in meerdere domeinextensies? Bij Hostnet vindt u een ruim aanbod. Zo kunt u ook een:

Wilt u naast uw .com.au domeinregistratie aanvullende diensten bij Hostnet bestellen? U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreid aanbod aan hostingdiensten. Of u kunt uw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Wij helpen u graag.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.