Registreer voordelig jouw .com.tr domeinnaam

.com.tr
76 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.COM.TR domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw .com.tr domeinnaam uit Turkije vandaag nog snel en voordelig via Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .com.tr domein nog voorhanden is en regel vervolgens je .com.tr domeinaanvraag binnen enkele stappen via onze online bestelmodule. Door de .com.tr domeinnaam te registreren, word je juridisch rechthebbende van jouw .com.tr domein en kun je aan het werk met jouw eigen website.

.COM.TR domein uit Turkije

Het .tr domein is het ccTLD van Turkije. Het second level domein onder .tr is de .com.tr domeinnaam. De Republiek Turkije wordt wel een transcontinentale staat genoemd, omdat Turkije zowel in Azië als in Europa ligt. Het Turkse .com.tr domein is een zeer populaire domeinextensie in Turkije. In 2011 stond het aantal geregistreerde .com.tr domeinnamen op 180.000. Het .com.tr domein is met name populair onder de Turkse bevolking, omdat het een domeinextensie is die als zeer betrouwbaar wordt ervaren. De .com.tr domeinnaam wordt met name gebruikt voor commerciële en zakelijke websites die zijn gerelateerd aan Turkije.

Voorwaarden .com.tr domeinnaam

Voor de registratie van een .com.tr domein geldt een aantal strikte voorwaarden. Zo mag een .com.tr domeinnaam alleen worden aangevraagd door personen en bedrijven die zijn geregistreerd in Turkije of door bedrijven die beschikken over een aantoonbare bedrijfsconnectie met Turkije. Daarbij geldt dat het aangevraagde .com.tr domein overeen moet komen met de betreffende domeinnaam of een handelsmerk. Pas als je aan deze voorwaarden voldoet, kan Hostnet de registratie van jouw Turkse .com.tr domeinnaam voor je regelen.

Jouw .com.tr domein registreren

Om jouw Turkse .com.tr domeinnaam te kopen, controleer je eerst via een online domeincheck de beschikbaarheid van het gewenste .com.tr domein. Daarna doorloop je de volgende stappen en vraag je de gewenste .com.tr domeinnaam bij ons aan. Naar aanleiding van jouw aanvraag sturen wij je een e-mail. Hierin geven wij aan wat wij van je nodig hebben om het .com.tr domein definitief op jouw naam te kunnen registreren. Zodra wij alle benodigde gegevens hebben ontvangen, vragen wij de naam aan bij de uitgevende instantie van .com.tr domeinen. Een .com.tr domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens. De tekens die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters van a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

.COM.TR en andere domeinnamen registreren bij Hostnet

Naast .com.tr domeinnamen heeft Hostnet een groot assortiment met andere domeinnamen in de aanbieding. Wil je naast jouw .com.tr domein andere domeinnamen registreren? Dat is geen probleem, je controleert en registreert al jouw domeinen eenvoudig en snel online. Je kunt onder meer een:

Om gebruik te kunnen maken van e-mail en/ of een website te plaatsen onder jouw .com.tr domeinnaam, heeft Hostnet meerdere hostingoplossingen voor je in huis. Voor het gebruik van e-mail heb je de keuze uit een van onze e-mailpakketten. Indien je naast e-mailen ook een website onder jouw .com.tr domein wilt plaatsen, kijk hier voor onze webhosting. Heb je meer domeinen in bezit? Dan kun je jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet, zodat je ze makkelijk beheert op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.