Registreer voordelig jouw .co.za domeinnaam

.co.za
24 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.ZA domein registreren bij Hostnet

De .co.za domeinnaam is afkomstig uit Zuid-Afrika. Het is voor iedereen mogelijk een .co.za domeinnaam te registreren. Heeft u interesse in een .co.za domeinnaam? Voer dan eerst online een domeincheck bij Hostnet uit om te zien of het gewenste .co.za domein nog vrij is voor registratie. Vervolgens registreert u binnen enkele simpele stappen de .co.za domeinnaam op uw naam.

.CO.ZA: domeinnaam van Zuid-Afrika

Het .co.za domein is het second level domein van de Zuid-Afrikaanse .za domeinnaam. De Republiek Zuid-Afrika ligt aan de zuidpunt van Afrika en grenst aan Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Swaziland. Het meest gebruikte en bekende domein in Zuid-Afrika is de .co.za domeinnaam. Met name bij bedrijven, organisaties en websites met een commerciële boodschap gebruiken het .co.za domein als domeinextensie. Een Zuid-Afrikaanse .co.za domeinnaam is vrij registreerbaar, dus het is voor iedereen mogelijk een aanvraag voor een .co.za domein te doen.

Het .co.za domein checken en registreren

Heeft u een goed idee voor een .co.za domeinnaam? Iedereen mag een .co.za domeinnaam kopen, dus check gelijk of de gewenste .co.za domeinnaam nog vrij is. Een Zuid-Afrikaanse .co.za domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die u hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van het .co.za domein worden gezet. Geef online de gewenste .co.za domeinnaam aan ons door en wij zorgen ervoor dat het domein op uw naam wordt geregistreerd.

.CO.ZA domeinnamen registreert u bij Hostnet

Hostnet regelt de registratie van uw .co.za domeinnaam snel en adequaat. U wordt juridisch rechthebbende van uw .co.za domein en heeft de mogelijkheid om na het registreren van uw .co.za domeinnaam aan de slag te gaan met uw website. Wat voor soort website u ook wilt publiceren, Hostnet heeft altijd geschikte hosting voor u in huis. Wilt u naast een .co.za domein nog andere domeinnamen registreren? Ook dat is mogelijk bij Hostnet. Zo kunt u ook een:

Heeft u al meerdere domeinen in bezit? Laat dan uw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheert u eenvoudig al uw domeinen op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.