Registreer voordelig jouw .li domeinnaam

.li
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.LI domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw Liechtensteinse .li domein eenvoudig online bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring in domeinregistratie regelen wij de registratie van jouw .li domeinnaam in een mum van tijd voor je. Wil je naast een .li domeinnaam een website publiceren? Ook voor betrouwbare hosting en geavanceerde servers is Hostnet jouw webhostingpartij.

.LI domeinen: ccTLD van Liechtenstein

.LI domeinen: ccTLD van Liechtenstein De .li domeinnaam is het officiële country code top level domein van het vorstendom Liechtenstein. Een .li domein wordt met name geregistreerd door personen en bedrijven die zijn gevestigd in of connecties hebben met Liechtenstein. Daarnaast wordt het .li domein regelmatig vastgelegd door bedrijven die actief zijn in heel Europa. Als laatste zijn er veel Zwitserse bedrijven die naast een .ch domeinnaam een .li domeinnaam kopen. In Zwitserland, het buurland van Liechtenstein, wordt het woord li achter een zelfstandig naamwoord geplaatst om een verkleinwoord te krijgen. In die hoedanigheid worden vaak .li domeinnamen geregistreerd.

.LI domeinnaam registreren

Controleer via een domeincheck bij Hostnet of het Liechtensteinse .li domein dat je in gedachte hebt nog vrij is om te registreren. Is de naam nog vrij? Vraag jouw .li domeinnaam gelijk bij ons aan, want wie het eerst komt, het eerst maalt. En het is toch zonde als iemand anders jouw .li domein vastlegt? Houd er met het invullen van een .li domeinnaam rekening mee dat een .li domein uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters mag bestaan. Alle letters van het alfabet en de cijfers van 0-9 zijn toegestaan. Daarnaast is het mogelijk om een koppelteken (-) in jouw .li domein te plaatsen. Dit koppelteken mag echter niet op de eerste en op de laatste plaats van de naam worden geplaatst. Zodra de gewenste .li domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Hostnet regelt jouw .li domeinregistratie

Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingprovider die jouw .li domeinregistratie kan verzorgen? Hostnet bestaat sinds 1999 en is een belangrijke Nederlandse provider op het gebied van de registratie van domeinnamen, webhosting en virtual hosting. Je checkt en registreert jouw Liechtensteinse .li domeinnaam online. Je hoeft geen formulieren in te vullen en op te sturen, zodat je snel over jouw .li domein beschikt en meteen met jouw .li domeinnaam aan de slag kunt gaan.

Meer domeinnamen registreren

Heb je interesse in meerdere domeinextensies? Bij Hostnet heb je keuze uit honderden soorten. Zo kun je onder andere een:

Maar denk ook aan .info, .net en .xyz. Heb je al domeinen op jouw naam staan? Laat jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.