Registreer voordelig jouw .ma domeinnaam

.ma
127 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MA domein registreren bij Hostnet

Registreer online jouw .ma domeinnaam bij Hostnet. Wij regelen jouw .ma domeinregistratie adequaat en snel. Wil je naast een .ma domein ook kunnen e-mailen of een website plaatsen onder jouw .ma domeinnaam? Het is allemaal mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MA domeinen: domeinextensie van Marokko

Sinds 1993 bestaat het Marokkaanse top level domein .ma. .MA domeinnamen mogen worden geregistreerd door alle bedrijven en particulieren. Wil je de Marokkaanse gemeenschap online aanspreken? Een .ma domein voor jouw website kan dan zeker niet ontbreken. Controleer via een online domeincheck of jouw naam nog voorhanden is en vraag de registratie van je .ma domeinnaam eenvoudig online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .ma domeinnaamregistratie.

.MA domeinnaam voor Marokkaanse bedrijven en particulieren

Wil je een Marokkaanse domeinnaam registreren? Voor de registratie van een .ma domein controleer je online of jouw gewenste .ma domeinnaam nog vrij is. Nadat je jouw .ma domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, dienen wij de registratie voor je in. Er zijn geen aanvullende gegevens nodig. Zodra jouw .ma domeinregistratie succesvol op jouw naam is toegeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Registreer jouw .ma domein bij Hostnet

Om te kijken of jouw .ma domeinnaam nog beschikbaar is, vul je de naam in onze domeinchecker in. De .ma domeinnaam die je invult mag niet meer dan 63 tekens bevatten, waarbij alle letters van het alfabet (a -z ), de cijfers van 0 tot 9 en het minteken (-) zijn toegestaan. Is jouw gewenste domein vrij? Dan kun je jouw .ma domeinnaam kopen.

Beheer al je diensten bij Hostnet

Naast de registratie van jouw .ma domein, kun je bij Hostnet terecht voor betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij jou hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en .ma domeinregistraties is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven, ben je hier op de juiste plek. Zo kun je onder andere een:

Maar denk ook aan .info, .store of .net. Heb je al een domein in bezit? Laat jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je jouw .ma domein en andere domeinnaam op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.