Registreer voordelig jouw .ml domeinnaam

.ml
18 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.ML domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in een .ml versie van jouw .nl domeinnaam? Hiermee voorkom je dat je bezoekers misloopt die in jouw .nl domeinnaam .ml in plaats van .nl typen. Bij Hostnet is de aanvraag van jouw .ml domein binnen 1 minuut geregeld.

.ML domein van Mali: typefouten opvangen voor .nl domeinnamen

Het .ml domein is het top level domein van Mali. Daarnaast heeft de .ml domeinnaam nog een andere functie. Iedere dag wordt meer dan 900.000 keer de typefout .ml gemaakt in een .nl domein, zowel in e-mailadressen als in url's. De vergissing is immers snel gemaakt, aangezien de 'M' en 'N' naast elkaar zitten op het toetsenbord (bron: Metaregistrar.com). Deze typefouten kun je opvangen door naast jouw .nl domeinnaam, ook de .ml versie van deze domeinnaam te registreren en door te sturen naar jouw .nl hoofddomein. Zo loop je geen websitebezoekers mis.

Voorwaarden .ml domeinnaam registreren

De registratie voor .ml domeinnamen is open voor iedereen. Dat betekent dat personen, bedrijven en organisaties allemaal een of meerdere .ml domeinnamen kunnen kopen. Net als veel andere domeinen dient een .ml domeinnaam uit minimaal 3 tekens en maximaal 63 tekens te bestaan. De tekens die je voor jouw .ml domein mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet (a - z), cijfers (0 - 9) en het koppelteken (-).

Registreer jouw .ml domein bij Hostnet

Heb je interesse in een .ml versie van jouw .nl domeinnaam? Dan moet je eerst jouw gewenste .ml domeinnaam checken op beschikbaar, zodat je 'm kunt registreren. Hostnet is een betrouwbare partner voor domeinregistratie en regelt ook jouw .ml domeinregistratie snel en adequaat. Naast de registratie van domeinnamen ben je bij Hostnet aan het juiste adres voor webhosting, e-mail en VPS'en.

Meer domeinnamen registreren

Heb je naast een .ml domein interesse in andere domeinextensies? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod. Zo kun je onder meer een:

Heb je al een domein in bezit? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw domeinen eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.