Registreer voordelig jouw .mn domeinnaam

.mn
64 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MN domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog jouw Mongoolse .mn domeinnaam bij Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .mn domein beschikbaar is en vraag de .mn domeinnaam meteen bij ons aan. Wij verzorgen vervolgens jouw .mn domeinregistratie goed en snel. Wil je naast de registratie van jouw .mn domein ook kunnen e-mailen of een website publiceren? Bekijk dan eens de uitgebreide en betrouwbare hostingpakketten van Hostnet.

.MN domeinnaam: extensie van Mongolië

Het .mn domein is het officiële country code top level domein van Mongolië. Het land Mongolië ligt in Centraal- en Oost-Azië en beschikt sinds 1995 over haar eigen .mn domeinnaam. Een Mongoolse .mn domein kan door iedereen worden geregistreerd. Het doet er dus niet toe uit welk land je komt en of je als particulier of als bedrijf een aanvraag voor een .mn domeinnaam doet. In eerste instantie wordt een .mn domeinnaam gebruikt door personen en bedrijven die zijn gevestigd in Mongolië. Maar daarnaast registreren inwoners van de Amerikaanse staat Minnesota ook .mn domeinnamen. En natuurlijk zijn er nog andere toepassingen te vinden voor domeinen met .mn als achtervoegsel.

.MN domein online registreren

Wil je een Mongoolse .mn domeinnaam kopen? Er worden geen eisen gesteld aan de registratie van .mn domeinen. Met andere woorden: het is voor iedereen en overal vandaan, mogelijk om een .mn domeinnaam te registreren. Nadat je online jouw gewenste .mn domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Een .mn domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .mn domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken kan niet op de eerste en laatste plaats van de naam worden geplaatst.

Registreer jouw .mn domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mn domein nog vrij is, vul je een online domeincheck in. Je krijgt gelijk te zien of het ingevulde .mn domein nog vrij is en je kunt simpel online aangeven dat je de Mongoolse .mn domeinnaam wilt registreren. Naast de registratie van jouw .mn domein, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Wil je naast een .mn domeinnaam andere domeinen registreren? Kijk dan eens naar alle domeinextensies die wij in ons assortiment hebben. Je kunt bijvoorbeeld een:

Maar denk ook aan .info, .net of .org. Heb je al meerdere domeinen in bezit? Dan kun je jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je ze eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.