Registreer voordelig jouw .mu domeinnaam

.mu
92 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MU domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog online jouw .mu domein bij Hostnet. Wij verzorgen jouw .mu domeinregistratie goed en snel. Wil je naast de registratie van jouw .mu domeinnaam ook kunnen e-mailen of een website publiceren onder jouw .mu domein? Dat is mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MU domeinnamen: extensie van Mauritius

De .mu domeinnaam is de officiële landdomeinnaam van het Afrikaanse eiland Mauritius. .MU domeinen bestaan sinds 1995 en mogen door iedereen ter wereld worden geregistreerd. Ben je zakelijk actief in Mauritius of heb je interesse in een .mu domeinnaam? Controleer of via een online domeincheck of jouw .mu domeinnaam nog voorhanden is en vraag de registratie van jouw .mu domein online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .mu domeinnaamregistratie.

.MU domein registreren

Wil je een Mauritiaanse .mu domeinnaam kopen? Er worden geen eisen gesteld aan de registratie van .mu domeinen. Met andere woorden: het is voor iedereen mogelijk om een .mu domeinnaam te registreren. Nadat je online jouw gewenste .mu domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Een .mu domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .mu domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

Registreer jouw .mu domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mu domein nog beschikbaar is, vul je de .mu domeinnaam in onze domeinchecker in. Je krijgt gelijk te zien of het .mu domein nog vrij is en je kunt eenvoudig online aangeven dat je de .mu domeinnaam wilt registreren. Naast de registratie van jouw .mu domein, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en .mu domeinregistraties is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven, ben je hier op de juiste plek. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Maar denk ook aan .xyz, .org en vele anderen. Heb je al een domein in bezit? Laat jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je jouw domeinen eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.