Registreer voordelig jouw .my domeinnaam

.my
92 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MY domein registreren bij Hostnet

Wil je een Maleisische .my domeinnaam registreren? Je bent bij Hostnet aan het juiste adres voor een snelle afwikkeling van jouw .my domeinaanvraag. Je controleert bij ons eenvoudig online of het gewenste .my domein vrij is voor registratie en binnen enkele klikken heb je jouw gewenste .my domeinnaam aangevraagd. Ben je naast een .my domein op zoek naar goede en betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website? Kijk dan eens rustig rond op onze website, want wij hebben een ruim assortiment aan hostingdiensten.

.MY domeinnaam: ccTLD van Maleisië

De .my domeinnaam komt uit het Zuidoost-Aziatische land Maleisië. Maleisië bestaat uit 2 afzonderlijke delen die worden gescheiden door de Zuid-Chinese Zee en grenst aan Thailand, Singapore, Indonesië en Brunei. Al vanaf 1987 heeft Maleisië de beschikking over haar eigen top level domeinnaam: het .my domein. De .my domeinnaam heeft met name een grote populaireit in Maleisië zelf. Dit komt doordat het alleen voor personen, bedrijven en verengingen die zijn gevestigd in Maleisië mogelijk is om een .my domein te registreren. Ben je een inwoner van Maleisië? Of heb je een bedrijf in dit land? Of heb je een vereniging die is gevestigd in Maleisië? Dan kun je een of meerdere .my domeinnamen kopen.

.MY domein checken en registreren

Ben je geïnteresseerd in een Maleisische .my domeinnaam? Als eerste dien je te controleren via een online domeincheck of het gewenste .my domein nog vrij is om te registreren. De uitgevende instantie van .my domeinen heeft bepaald dat een .my domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters mag bestaan. De karakters die je voor jouw .my domein mag gebruiken, zijn de 26 letters van het alfabet, de 10 cijfers en het koppelteken (-). Zodra je het gewenste .my domein hebt ingevuld in de online checker, krijg je gelijk te zien of de .my domeinnaam vrij is en nog kan worden geregistreerd. Je rondt de aanvraag online bij ons af en wij regelen vervolgens jouw Maleisische .my domeinregistratie. Op het moment dat de .my domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, sturen wij jou per e-mail een bevestiging.

Hostnet regelt jouw .my domeinregistratie en hosting

Het registreren van jouw Maleisische .my domeinnaam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je bekijkt online of het gewenste .my domein vrij is en je vraagt de .my domeinnaam daarna binnen enkele klikken bij Hostnet aan. Wil je naast de registratie van jouw .my domeinnaam een andere domeinnaam registreren? Bij ons is het mogelijk om alle domeinnamen die wereldwijd worden aangeboden, te registreren. Je kunt bijvoorbeeld ook een:

Wist je trouwens dat je bij Hostnet ook op de juiste plek bent voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites? Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.