Registreer voordelig jouw .re domeinnaam

.re
32 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RE domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar het juiste webhostingbedrijf voor de registratie van jouw .re domein? Hostnet bestaat sinds 1999 en is de specialist op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Ook voor de registratie van jouw .re domeinnaam uit Réunion ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

.RE domeinnaam: domeinextensie van Réunion

Het .re domein is het officiële country code top level domein van Réunion. La Réunion is een Frans overzees departement dat is gelegen ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius. De .re domeinnaam bestaat sinds 1997 en staat onder beheer van AFNIC, die ook de .fr domeinnaam onder haar hoede heeft. Alle personen en bedrijven die zijn gevestigd in Réunion maken aanspraak op een .re domeinregistratie. Wil jij een .re domeinnaam kopen? Dan moet je eerst jouw gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid.

.RE domein registreren via Hostnet

Registreer jouw .re domein simpel en rap bij Hostnet. Na controle of de gewenste .re domeinnaam nog vrij is, geef je online aan dat je het gekozen .re domein wilt registreren. Nadat wij jouw .re aanvraag hebben ontvangen, wordt jouw .re domein zo snel mogelijk geregistreerd. Een .re domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (het minteken (-), de letters van het alfabet en de cijfers van 0-9 ).

.RE domeinnaam en webhosting

De bevestiging van jouw .re domeinregistratie ontvang je van ons per e-mail. Je bent dan juridisch rechthebbende van jouw .re domeinnaam en kunt gaan bepalen wat je met de naam gaat doen. Hostnet heeft verschillende diensten in het assortiment die bij jouw .re domeinnaam aansluiten. Met een e-mailpakket is het mogelijk om te e-mail te verzenden en ontvangen onder jouw .re domein. Wil je naast het gebruik van e-mail een website onder jouw .re domeinnaam plaatsen? Kijk dan eens bij onze hostingmogelijkheden: hosting voor jouw website en Virtual Private Servers (VPS). Controleer eerst of het gewenste .re domein nog vrij is en ga daarna meteen aan de slag met jouw .re domeinnaam.

Meer domeinnamen registreren

Heb je naast een .re domein interesse in andere domeinextensies? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod. Zo kun je onder meer een:

Maar denk ook aan .org, .info en vele anderen. Heb je al een domein op jouw naam staan. Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.