Registreer voordelig jouw .sc domeinnaam

.sc
139 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SC domein registreren bij Hostnet

Het .sc domein is de domeinnaam van het archipel Seychellen en wordt voor vele doeleinden gebruikt. Wil je snel een .sc domeinnaam registreren? Controleer via een domeincheck of het .sc domein dat jij wilt vastleggen nog vrij is en registreer jouw .sc domeinnaam vandaag nog voordelig via Hostnet.

.SC domeinnaam van de Seychellen

Het .sc domein is de officiële domeinnaam van de Seychellen. De Republiek der Seychellen is een archipel in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar en bestaat uit ongeveer 115 eilanden. Sinds 1997 is het .sc domein de domeinextensie van de Seychellen. De uitgevende instantie van .sc domeinen heeft bepaald dat het voor iedereen mogelijk is een .sc domeinnaam te registreren. En dat wordt dan ook zeker gedaan. De afkorting sc staat onder andere voor Scotland, Sport Club, South Carolina en Science. De .sc domeinnaam is hierdoor over de gehele wereld een gewaardeerde extensie.

.SC domein registreren

Heb je (zakelijke) connecties met de Seychellen? Of wil je een website publiceren die betrekking heeft op Schotland, een sportclub of South Carolina? Een .sc domeinnaam kan dan zeker niet ontbreken. Je registreert jouw .sc domein snel en eenvoudig online bij Hostnet. Als eerste check je of de gewenste .sc domeinnaam nog vrij is. Vervolgens doorloop je de online stappen om de registratie te voltooien. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw .sc domeinregistratie waarmee jij officieel juridisch houder van het .sc domein bent. Een .sc domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0 tot en met 9 en het minteken (-).

Registreer jouw .sc domeinnaam bij Hostnet

Hostnet is jouw partner voor een snelle en adequate afhandeling voor de registratie van jouw .sc domein. Wil je andere domeinnamen kopen? Naast .sc domeinen biedt Hostnet populaire domeinextensies aan. Voor een volledig overzicht van alle aangeboden domeinnamen kijk je op onze domeinnamenpagina. Zo kun je onder meer een:

Naast domeinregistraties kun je bij Hostnet natuurlijk ook terecht voor betrouwbare hosting en Virtual Private Servers. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare partij, ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.